Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Vintage αντρική μόδα

Κύριοι, τα «ρούχα του παππού» είναι πολύ κομψά και αντρικά. Άλλωστε το σωστό gentlemen’s styling πρέπει να εμπνέει σταθερότητα…

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι σε γενικές γραμμές ως φύλο έχετε κάποιες στυλιστικές εμμονές. Κανένα πρόβλημα, αφού οι κλασικές επιλογές, και η αντιμετώπιση των trends με μια διάθεση κριτικής, είναι χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας των περισσότερων αρσενικών. Τα καλά νέα είναι ό,τι τα κομμάτια από την γκαρνταρόμπα του παππού σας εξακολουθούν να παίζουν φέτος ως trend, χαρίζοντας ένα σοφιστικέ στυλ που οι γυναίκες αγαπούν πολύ γιατί είναι κομψό, ρετρό και γοητευτικό.
  • Τα αμάνικα, πλεκτά γιλέκα με V φοριούνται με φρέσκο, καλοσιδερωμένο πουκάμισο. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε και την κλασική, μακρυμάνικη ζακέτα σε σε μπλε χρώμα που συνδυάζεται με τα πάντα!
  • Η γραβάτα πρέπει να επιστρέψει στο casual look σας. Είναι πολύ αντρική και αν φορεθεί σωστά μπορεί να δείξει πολύ μοντέρνα και να σας χαρίσει έξτρα στυλιστικούς πόντους. Επιλέξτε ένα κλασικού τύπου layering με πουκάμισο, πουλόβερ, γραβάτα, κλασικό σακάκι, casual παντελόνι και trendy work boots (φωτό).
  • Προσοχή στα γυαλιά ηλίου. Επιλέξτε τώρα για το χειμώνα ένα κλασικό σχέδιο wayfarer ή Persol. Το πιο φουτουριστικό γυαλί θα σκοτώσει το αποτέλεσμα.
  • Η τραγιάσκα είναι must για ένα τέτοιο look και τώρα το χειμώνα βολεύει πολύ. Πρέπει να έχει τα συγκεκριμένα καρό σχέδια (φωτο) και να είναι σε σκούρα απόχρωση.
  • Τα μπακλαβαδοτά σχέδια στα ρούχα είναι ότι πρέπει για το look αυτό.
  • Εννοείται ότι η γκαρναρμόμπα σας παίζει επιτηδευμένα σε όσο γίνεται πιο συντηρητικές αποχρώσεις (γκρι, μπλε, εκρού, λαδί) με πιο μοντέρνες όμως πινελιές στο παντελόνι ή στα παπούτσια.
  • Δώστε σημασία στην εμφάνιση των μάλλινων ρούχων σας. Πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.
Beauty tip: Η κόμη σας πρέπει οπωσδήποτε να είναι groomed και άψογη. Χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω. Όσοι δεν θεωρείτε τα μαλλιά το δυνατό σας σημείο, να ξέρετε ότι το look αυτό, ακριβώς επειδή προτείνει καπέλα κτλ θα σας ταιριάξει γάντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου