Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Προσωπικό στυλ: Alexa Chung

Η Alexa Chung είναι η κάτοχος του φετινού British Fashion Award. Δίκαιο αφού είναι μια γυναίκα με φοβερό στυλ.







Στα 16 της χρόνια η Alexa, όπως τόσες άλλες Βρετανίδες της ηλικίας της, ήταν στο Reading Festival διασκεδάζοντας, όταν ένας scouter την εντόπισε και της πρότεινε να γίνει μοντέλο. Το έκανε όμως σύντομα τα παράτησε (μετά από τέσσερα χρόνια) για να ακολουθήσει καριέρα στα media ως fashion editor.
Στην πορεία ακολούθησε όντως μια πολύ δυνατή πορεία στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια στο Channel 4 και αργότερα στο αμερικάνικο MTV αλλά και στην έντυπη δημοσιογραφία (Company, The Independent κ.α) ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις της άρχισαν σταδιακά να γίνονται ένα workshop μόδας! ‘Ελαβε σύντομα περίοπτη θέση στην λίστα των best dressed γυναικών των μεγαλύτερων περιοδικών και εισέπραξε τα κολακευτικά σχόλια της Anna Wintour.
Η Chung είναι ένα σύγχρονο style icon. Τα brands σπεύδουν να την κάνουν πρόσωπο στις καμπάνιες τους αφού ότι κρατάει ή φοράει αμέσως την άλλη μέρα είναι on-line σε site, blogs και σύντομα στις στήλες μόδας των περιοδικών. Η νέα Kate Moss, όπως την έχουν αποκαλέσει, έχει πραγματικά την κομψότητα έμφυτη αλλά και κάτι παραπάνω: έναν απαράμιλλο τρόπο να συνδυάζει κομμάτια και να τα αναδεικνύει με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Η επιτυχία της είναι ότι τελικά, δεν μπορείς να αποκαλέσεις το στυλ της μόνο ως ροκ, preppy ή boho.
Είναι πάνω απ΄όλα το προσωπικό στυλ “της Alexa Chung”.
                                                               Mε total look Chanel
                                                                    French chic
                                                       Λαμπερή βραδινή εμφάνιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου