Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Πως μυρίζουν οι Carrie, Miranda, Samantha και Charlotte;?

Έρχεται το άρωμα του Sex and the City

To κανάλι HBO, σε συνεργασία με την εταιρεία Givaudan δημιούργησαν μία σειρά αρωμάτων εμπνευσμένων από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες του Sex and the City.

Παρά την μέτρια ανταπόκριση που είχε από το κοινό η δεύτερη ταινία της σειράς, και ενώ πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν εάν θα ασχολούμασταν ξανά με τις Carrie, Samantha, Charlotte και Miranda, δύο νέα αρώματα -τα Sex and the City και Sex and the City by Night- καθώς και σετ δώρου με bath and shower gels, λοσιόν σώματος, αποσμητικά σε στικ και σπρέι κυκλοφόρησαν για να μας δείξουν ότι οι τέσσερις φίλες θα μας απασχολήσουν πολύ ακόμα.

«Η σειρά Sex and the City εξακολουθεί να έχει απήχηση στις γυναίκες όλου του κόσμου», είπε στη Vogue ο James Costos, αντιπρόεδρος του τομέα χορήγησης αδειών λιανικής πώλησης του HBO. «Οι χαρακτήρες των τεσσάρων χαρακτήρων της σειράς, που είναι αυθεντικές, περίπλοκες και ενημερωμένες, όπως φιλοδοξεί η κάθε γυναίκα για τον εαυτό της, συμβολίζουν την αιώνια γοητεία που ασκεί η σειρά στις τηλεθεάτριες. Και νιώθουμε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την Givaudan, που αποτελεί πρότυπο στην βιομηχανία των αρωμάτων. Οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί της δημιούργησαν αρώματα ακριβώς στο πνεύμα του Sex and the City».

Τα αρώματα θα λανσαριστούν στo online shop του HBO και στα πολυκαταστήματα Wilkinson μέσα στο μήνα για το κοινό της Αμερικής, ενώ το κοινό της Ευρώπης θα μπορέσει να τα αποκτήσει online στις αρχές του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου