Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Το φόρεμα του ρεβεγιόν

Φέτος το πιο hot βραδινό φόρεμα είναι σε στυλ μπουντουάρ.

                                      Nude χρώματα και δαντέλα στο catwalk του Valentino

Η ανατομία ενός φορέματος:
Το είδα στις πασαρέλες του Valentino, Dior και το λάτρεψα γιατί αγαπώ την τάση σε στυλ μπουντουάρ. Σας προτείνω να το επιλέξτε για τη βραδιά του ρεβεγιόν πολύ περισσότερο εάν έχετε βαρεθεί το γνωστό μαύρο φόρεμα και θέλετε το φετινό look σας να είναι φρέσκο, και εντυπωσιακό. Το μπουντουάρ φόρεμά σας πρέπει να έχει την συγκεκριμένη nude απόχρωση που θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με αυτή της σκονισμένης πούδρας.
                                                                H Blake Lively


Σημασία στις λεπτομέρειες – δείξτε πλάτη
Το nude φόρεμα αυτό το έχουμε δει και σε πασαρέλες από παλαιότερες σεζόν στολισμένο με ruffles. H πιο φετινή εκδοχή του, έχει κεντήματα με χάντρες ή άλλου είδους υφάσματα που το κάνουν πιο βραδινό. Η hot λεπτομέρεια τώρα είναι ποιο σημείο του σώματος πρέπει να αποκαλύψετε. Οι σχεδιαστές μόδας προτείνουν την πλάτη!

Με τι παπούτσια το συνδυάζω;
Αποκλειστικά σε nude αποχρώσεις. Δοκιμάστε γόβες ή τα wedges που βλέπετε στη φωτογραφία ντυμένα με σατέν ύφασμα. Styling tip, που ισχύει γενικά για το outfit του ρεβεγιόν, είναι ότι δεν φοράμε καλσόν.

Beauty tips: Δοκιμάστε λίγο body make up που χαρίζει αυτή τη λαμπερή μπρονζέ απόχρωση. Απλώστε το μετά το ντους σας σε στεγνή επιδερμίδα. Περιμένετε αρκετή ώρα πριν ντυθείτε ώστε να αφομοιωθεί από την επιδερμίδα σας και να μην λερώσετε το ύφασμα του ρούχου. Τα μαλλιά σας μπορείτε να τα πιάσετε σε στυλ βαγκ για ένα πιο 40’s αποτέλεσμα που φέτος είναι μόδας ή εάν σας αρέσει το πιο φυσικό look προτιμείστε τα ολόισια μαλλιά ή ένα ponytail. Το μακιγιάζ σας μπορεί να περιλαμβάνει σκιές σε αποχρώσεις του πάγου και φυσικά juicy χείλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου