Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Marni goes retro

Νοσταλγικό chic από έναν expert του είδους



Ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον γνωστό ιταλικό οίκο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με το high street fashion brand H&M, η ανοιξιάτικη συλλογή από τσάντες που μόλις λάνσαρε για το 2012 μας πηγαίνει πίσω στις δεκαετίες του '50 και του '70 - ένα look χαρακτηριστικό του Marni style.





Το ρετρό έχει επιστρέψει δυναμικά τα τελευταία χρόνια και η Marni μας θυμίζει παλιά καλά ιταλικά films με σχέδια που μπορούν να απογειώσουν από ένα απλό outfit ως και το πιο stylish σύνολο. Κίτρινο, κόκκινο, λευκό, κροκί, μοβ και καφέ σε pied de poule, ψυχεδελικά κεντήματα με καθρέφτες και κλασικά γεωμετρικά mod's prints που κάθε άλλο παρά συνηθισμένα είναι, συνθέτονται πάνω στα must-have αξεσουάρ. Οι μικροσκοπικοί κύκλοι και τα τετραγωνισμένα σχήματα ενσωματώνονται στα laser-cut δέρματα και γίνονται μέρος του σχεδίου.
α κρόσια και το διαγώνιο καρό tartan επανεμφανίζονται στην πιο chic εκδοχή τους σε μικροσκοπικά clutch bags από σκληρό δέρμα. Τα νέα σχέδια, που θα περιγράφαμε ως απόλυτα hip, διατηρούν τον πρακτικό χαρακτήρα και αγκαλιάζουν την απλότητα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Το ίδιο κάνουν και οι τιμές τους, τις οποίες ο οίκος έχει μειώσει σημαντικά. Εφόσον βασικά στοιχεία της κεντρικής συλλογής Marni θα ενσωματωθούν στη σειρά που θα λανσάρει ο οίκος με την H&M, παίρνουμε ιδέες και περιμένουμε με αγωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου