Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Κότσος με.. κάλυμμα

Μία κίνηση αρκεί για να κάνει το κλασικό, πρωτότυπο.
Σκεφτείτε διαφορετικά. Υπάρχουν εύκολοι τρόποι να αλλάξετε την κλασική εμφάνιση σε κάποια χτενίσματα, όπως είναι ο κλασικός κότσος της μπαλαρίνας και τους δώσετε ένα ξεχωριστό twist.
Το πιάσιμο δεν μπορεί παρά να παραμείνει ίδιο: Οφείλει να είναι απόλυτα λείο, τραβηγμένο πολύ, με τα μαλλιά σε απόλυτη τάξη και να μην ξεφεύγει ούτε τρίχα! Το γύρισμα του μήκους των μαλλιών γίνεται ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού, όπου και τα στερεώνετε, όπως συνηθίζετε, με κρυφές φουρκέτες και τσιμπιδάκια.
Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάποια διαφορά από τα συνηθισμένα. Από δω και πέρα, όμως, αρκεί να σκεφτείτε διαφορετικά και να βάλετε το κλασικό πιαστράκι που αποτελείται από ένα κομμάτι με δύο τρύπες στα άκρα του –δέρμα ή μεταλλικό συνήθως- και ένα στικ που περνάει από αυτές και μέσα από τα μαλλιά, στην κορυφή του κότσου.
Σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει χρηστική θέση στο κεφάλι σας, αλλά απλά και μόνο διακοσμητική, κι αυτό γιατί πρέπει να είναι σφιχτά και σταθερά πιασμένα, πράγμα που δεν γίνεται να το καταφέρετε με αυτό το πιαστράκι σε αυτή τη θέση. Δείτε το λίγο σαν το «καπέλο» του κότσου σας, ή σαν το «στέμμα» του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου