Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η εσάρπα ως στυλιστική πρόταση

Οι εσάρπες είναι κομψές ενώ μπορούν, με μια κίνηση, να χαρίσουν μια αναπάντεχη πινελιά στο στυλ.

Aς δούμε μερικές από τις πιο trendy «φυλές» τους! 
Έθνικ αέρας
Επενδύστε σε μια κασμιρένια εσάρπα με έθνικ σχέδια και μοτίβα και συνδυάστε τη με ένα μίνιμαλ look. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να ζεστάνετε τις πλάτες σας ή να την τυλίξετε χαλαρά γύρω από λαιμό σας, δίνοντάς της την ευκαιρία να κάνει χρέη φουλαριού! Οι έθνικ εσάρπες είναι αγαπημένες και σοφιτικέ γιατί μπορούν να δώσουν στη στιγμή ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα στο look μας.
Το λεοπάρ στοιχείο
Οι animal print εσάρπες είναι πολύ στη μόδα και ταιριάζουν με τα περισσότερα ουδέτερα κομμάτια ενός casual look όπως μαύρα σακάκια, λευκά t-shirt, τζιν και καμπαρντίνες. Μια μεγάλη, λεοπάρ εσάρπα (photo) μπορεί να τυλιχτεί γύρω από τους ώμους, το λαιμό και ελαφρώς πάνω από το κεφάλι, για περισσότερη ζεστασία και προστασία από το κρύο.
H μίνιμαλ εκδοχή του

Οι εσάπρες από vintage, μακό υλικό σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως μαύρο, γκρι και λαδί είναι πρακτικές και πάνε με όλα τα basic ρούχα σας. Όσο δε πιο μεγάλες και «χορταστικές» είναι τόσο πιο καλά. Φορέστε τη γύρω από το λαιμό σας, με ένα πιο ροκ στυλ όπως της φωτογραφίας (προσέξτε το  επιτυχημένο layering με το παρκά και το δερμάτινο jacket από πάνω). Για περισσότερη ζεστασία, σε ένα κλειστό χώρο, ανοίξτε την και χρησιμοποιήστε την κανονικά σαν εσάρπα.
Με το βελονάκι

Η μάλλινη, πλεκτή εσάρπα με τα crochet κεντήματα είναι ζεστή και μποέμ. Είναι αρκετά μεγάλη και πλούσια αλλά μπορεί να χρησιμεύσει και ως κασκόλ ή φουλάρι. Ο πιο κομψός τρόπος για να τη φορέσετε είναι να την απλώσετε κανονικά πάνω από το πανωφόρι σας, ως ένα extra στυλιστικό στοιχείο που θα σας ζεστάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου