Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Metallics: Οδηγίες χρήσης

Πώς να λάμψεις χωρίς να «βγάζεις μάτι»




Σίγουρα, ένα από τα looks που δεν γίνεται να αγνοήσεις μέρες που είναι. Σίγουρα ένα από τα looks που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει όταν σε δει να τα φοράς. Εξίσου σίγουρα, μια πρόταση που θέλει προσοχή στο χειρισμό και την εφαρμογή για να μη γίνει υπέρ το δέον εκτυφλωτική. Για να δούμε πώς.

- Διαλέγουμε τη μεταλλική λάμψη του υφάσματος συνδυασμένη με ρούχα σε απλή, απέριττη γραμμή. Ένα shiny πλεκτό μπλουζάκι, ένα λαμέ μίνι σε μίνιμαλ 60s γραμμή, ένα ασημί «αντρικό» παντελόνι. Απλά κι όμορφα, σεμνά και ταπεινά.
Όταν φοράμε μεταλλικό φόρεμα: Είναι πολύ ωραίο και σκόπιμο να αποφεύγουμε την υπερβολική χρήση κοσμημάτων. Είναι επίσης ωραίο καμιά φορά να μη φοράμε καθόλου κόσμημα και να συνοδεύουμε το ρούχο π.χ. με ένα βραδινό box clutch στολισμένο σαν «κόσμημα».
Όταν φοράμε ένα μεταλλικό ρούχο: Το συνδυάζουμε με ένα ρούχο εκ διαμέτρου αντίθετο. Π.χ. σκέψου πόσο όμορφα «δένει» το ασημί «αντρικό» παντελόνι με ένα εντελώς απλό μαύρο τοπ ή η λαμέ φούστα με ένα t-shirt.
- Φυσικά, αυτό μας φέρνει στη θέση να αναφέρουμε για το τυπικό άλλον έναν κανόνα: Μόνο ένα μεταλλικό κομμάτι σε κάθε σύνολο, κάθε φορά.
Η μαγεία των αξεσουάρ: Όπως σε κάθε «δύσκολο» look, έτσι κι εδώ υπάρχουν αυτά τα μικρά και θαυματουργά πράγματα. Δεν «σου βγαίνει» με τίποτα; Σου φαίνεται υπερβολικό επάνω σου; Φόρα μια metallic τσάντα με τα σκούρα σου και θα είσαι κούκλα.
Οι εναλλακτικές αποχρώσεις: Εκτός από τα πιο «προφανή» ασημί και χρυσά, υπάρχει το πιο «γλυκό» μπρονζέ για το κλασικό κορίτσι ή το πιο σκούρο gunmetal gray για το ροκ κορίτσι.

Τα συνοδευτικά
Με μερικές πινελιές, τα μεταλλικά δείχνουν ακόμη πιο σωστά και φετινά. Δες πώς.
Τα snakeskin αξεσουάρ τους ταιριάζουν απίστευτα – εκσυγχρονίζουν κάθε μεταλλικό τόνο, ενώ δίνουν στο look και μια πιο «γήινη», ευγενική ποιότητα. Δοκίμασέ το.
Μικρές πινελιές έντονου χρώματος: Ελαφρά eighties το look, αλλά και ακαταμάχητο σε κάθε εμφάνιση έτοιμη για πάρτι. Προσοχή: Φοριέται χωρίς κανένα κόσμημα, αυστηρά, γιατί δεν θέλουμε να το «φορτώσουμε» καθόλου.
- Συνήθως, το ματ και «τρυφερό» σουέντ ταιριάζει σε ένα μεταλλικό φόρεμα πολύ περισσότερο από το λουστρίνι.
- Συνήθως, τα μεταλλικά ρούχα δείχνουν πιο σωστά φορεμένα με επίσης «μεταλλικά» κοσμήματα, χωρίς πέτρες και άλλα τέτοια. Δοκίμασε τις αλυσίδες σε statement σκουλαρίκια ή κολιέ και διατήρησε τα υπόλοιπα στοιχεία της εμφάνισης πολύ απλά και απέριττα.
- Μερικές φορές, ένα «έντονο» μαύρο στοιχείο πάνω σε ένα μεταλλικό φόρεμα το «προσγειώνει» όσο χρειάζεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο μαύρος κορσές πάνω στο metallic φόρεμα Apostolos Mitropoulosτης Τζένης Μπαλατσινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου