Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Eyeliner και κόκκινο κραγιόν: και τα δύο;

Kαταρρίπτει τον γενικό κανόνα του μακιγιάζ που λέει «ποτέ ταυτόχρονα ένταση στα μάτια και στα χείλη ». Είναι όμως σέξι.

 

Το δυναμικό αυτό πάντρεμα των δύο αυτών δυναμικών στοιχείων που μας παραπέμπει σε παλαιότερες δεκαετίες είναι χωρίς αμφιβολία σέξι και εντυπωσιακό.
Το eyeliner κερδίζει όλο και περισσότερες από εμάς φέρνοντας στα beauty trends μια γοητευτική αύρα από το παρελθόν. Το ίδιο συμβαίνει με το κόκκινο κραγιόν και άλλες bold απόχρωσεις στα χείλη. O παραπάνω έντονος συνδυασμός, έχει ενδιαφέρον αλλά έχει και κανόνες.
Καλό θα ήταν, να τον προτιμήσετε σε μια βραδινή εμφάνιση με ένα αντίστοιχο φόρεμα 40’s αισθητικής ή με ένα πιο μίνιμαλ αποτέλεσμα στο ντύσιμο.
Για να το πετύχετε, και να είναι κομψό, η γραμμή του eyeliner πρέπει να είναι λεπτή και να προεκτείνεται λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού (προσοχή όχι υπερβολές). Το κόκκινο κραγιόν πρέπει να είναι άψογα απλωμένο και να έχει μια φωτεινή, κόκκινη απόχρωση. Μπορείτε, αντί για eyeliner, να επιλέξτε λίγο τόνισμα (ελαφρώς το εφέ του smokey eye) στα μάτια σας (photo).
Η πρόταση αυτή είναι στα πλαίσια του κλασικού συνδυασμού κόκκινο-μαύρο. Μην πειραματιστείτε με άλλα χρώματα σε σκιές και μολύβια.
                                                            Diane Von Furstenberg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου