Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

3 Προϊόντα Της Γιαγιάς Που Πρέπει Να Υιοθετήσουμε


Οι γιαγιάδες μας ήταν μια γενιά έξυπνων, κομψών (τις περισσότερες φορές) γυναικών που ήξεραν ένα δυο πράγματα για την ομορφιά. Και επειδή νέο δεν σημαίνει απαραίτητα και καλύτερο, ιδού τρία προϊόντα που χρησιμοποιούσαν και που αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

  • Cold cream
Τι είναι η cold cream; Μια κλασική κρέμα για τον καθαρισμό του προσώπου με συνταγή που χρονολογείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, και που φήνει μια υπέροχη δροσιστική αίσθηση. Και μολονότι κυκλοφορούν ένα σωρό εξαιρετικά καθαριστικά προσώπου, η cold cream παραμένει ένας εξαιρετικός τρόπος να αφαιρέσετε το μακιγιάζ απαλά και γρήγορα.
Μία συνταγή που μπορείτε να φτιάξτε μόνες σας, θα βρείτε εδώ.

  • Κοκκινάδι
Αντί για ξεχωριστό ρουζ και κραγιόν, κάποτε οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν το λεγόμενο «κοκκινάδι», δηλαδή μικρά βαζάκια με κόκκινη ή ροζέ κρέμα για όλες τις χρήσεις. Το συγκεκριμένο προϊόν, όχι μόνο σας γλιτώνει χώρο, αλλά βοηθάει να μην ανησυχείτε για τον συνδυασμό των αποχρώσεων στο μακιγιάζ. Επιπλέονν, τον τελευταίο καιρό παρόμοια προϊόντα έχουν κάνει δυναμικό comeback, όπως το Lip2Cheek της RMS Beauty.

  • Αμαμηλίδα
Η αμαμηλίδα χρησιμοποιούνταν ως φάρμακο για την επιδερμίδα από αρχαιοτάτων χρόνων, και μολονότι σε γενικές γραμμές ταστυπτικά έχουν φύγει από τη μόδα, δεν είναι κακό να έχετε στο μπουντουάρ ή το φαρμακείο σας. Είναι γεμάτη αντιοξειδωτικά και καταπολεμά αποτελεσματικά την ακμή, ενώ καταπραΰνει τις φλεγμονές που προέχονται είτε από τον ήλιο είτε από ερεθισμούς του δέρματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου