Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Straight to Street Style Aπό την Εύα Παπαγεωργίου

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο τέλειο στυλ

Μετρώντας ήδη αντίστροφα για την παραμονή των Χριστουγέννων, οι δρόμοι όπου συχνάζουν οι fashionistas έχουν βάλει τα καλά τους.Το ίδιο και εκείνες, γεμίζοντάς τους με λαμπερές εμφανίσεις.
Suicide Blonde
Η παγιέτα φαίνεται να είναι φέτος ένας από τους πρωταγωνιστές των γιορτών σε κάθε ώρα της ημέρας. Το δέρμα είναι άλλο ένα hit της σεζόν το οποίο, σε συνδυασμό με το χρυσό παγετέ τζάκετ, συνθέτει ένα άκρως θηλυκό και σέξι βραδινό σύνολο.

Splash of Colour
Φανταχτερά χρώματα -το κόκκινο της φωτιάς, το ροζ του ζαχαρωτού- συναντούν εντυπωσιακά statement αξεσουάρ -ογκώδη χρυσά βραχιόλια και δαχτυλίδια- δίνοντας μια εκρηκτική δυναμική σε ένα πρωϊνό σύνολο που άνετα πάει και για κοκτέιλ
Preppy Cool
Ο συνδυασμός ρούχων και αξεσουάρ με ετερόκλιτο ύφος αποτελεί την επιτομή του σύγχρονου street style. Βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας (ένα μαλακό γκρι college τοπ, ένα καρό πουκάμισο, ένα androgyny μπλέιζερ) όταν σμίξουν με edgy αξεσουάρ όπως μυτερές μπαλαρίνες με τρουκς και μεγάλα μεταλικά κοσμήματα, δημιουργούν ένα άκρως ενδιαφέρον και δημιουργικό σύνολο - ό,τι πρέπει για να συνδυάσεις τη γιορτινή διάθεση με την casual περίσταση.
Ώρα για χαλάρωση
Ναι, υπάρχουν κι αυτά τα πρωινά που λες  “δεν έχω τίποτα να βάλω” - και τότε σκάει στo δαιμόνιο γυναικείο μυαλό η ιδέα να εισβάλει στην ντουλάπα του φίλου της. Και ναι, το απότελεσμα ενός boyfriend outfit είναι άψογο, χαλαρό και γοητευτικό.
Ζεστή Αγκαλιά
Τα πλεκτά φέτος έχουν την τιμητική τους. Μια oversize ζακέτα με ρετρό 60s μοτίβα σε μοντέρνα γραμμή μπορεί να γίνει άνετα το νέο πανωφόρι. Οι διαχρονικοί τόνοι του καμηλό προσδίδουν πολυτέλεια στο άνετο street style.
Delicate Boho
Το ξεβαμμένο τζιν πουκάμισο ξεφεύγει από το «άσχημο» στυλιστικά παρελθόν του και βοηθά ν’αποκτησει χαρακτήρα ένα bohemian κοριτσίστικο πρωινό σύνολο. Τα σουέντ μποτάκια ενισχύουν το casual στυλ χαρίζοντας μια επίκαιρη πολυτέλεια στο σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου