Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η απολέπιση φωτίζει την επιδερμίδα

Ένα scrub ή μια μάσκα απολέπισης 1 με 2 φορές την εβδομάδα είναι για εμένα τοπ μυστικό ομορφιάς και αντιγήρανσης.

Οι περισσότερες από εμάς συχνά ξεχνούμε τα οφέλη της απολέπισης προσώπου και σώματος. Πιστεύω όμως ότι το αποτέλεσμα που έχουν οι παραπάνω τρόποι περιποίησης της επιδερμίδας είναι μια κίνηση ματ, που θα μας κλέψει ελάχιστο χρόνο αλλά θα μας αποζημιώσει χαρίζοντάς μας πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.
Σύμφωνα και με τους δερματολόγους, εκτός από την κρέμα και την προστασία από τον ήλιο, η πιο δυναμική «σπιτική¨ τακτική αντιγήρανσης είναι το scrub ή η μάσκα απολέπισης.
Υπηρεσίες αντιγήρανσης
Η επιδερμίδα ανανεώνει καθημερινά τα κύτταρά της δημιουργώντας συνεχώς νέα, τα οποία όταν περνά ο χρόνος “κάθονται” στην επιφάνεια της κάνοντάς την θαμπή και τραχιά. Όσο μεγαλώνουμε η διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων μειώνεται και η απολέπιση είναι ακόμη πιο σημαντική για την ομορφιά μας γιατί βοηθά την επιδερμίδα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που προκαλούν τη γκρίζα όψη και λούζει την επιδερμίδα μας στο φως!
Σας προτείνω να εντάξετε τη διαδικασία στη ρουτίνα ομορφιάς. Εάν πρόκειται για scrub απλώστε μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Προσέξτε μην τρίβετε πολύ έντονα. Το scrub έχει μια δυναμική από μόνο του! Στη συνέχεια, ξεβγάλετε πολύ καλά με χλιαρό νερό, ταμπονάρετε με μια μαλακιά πετσέτα, απλώστε τον ορό περιποίησης και τέλος την ενυδατική σας κρέμα. Εάν χρησιμοποιείτε μάσκα απολέπισης τότε ακολουθήστε καλά τις οδηγίες.
Beauty tip:  λένε ότι η καλύτερη ώρα για τη διαδικασία της απολέπισης είναι το βράδυ όχι μόνο γιατί δεν πρόκειται αργότερα να εκτεθείτε στον ήλιο αλλά γιατί τότε το προϊόν θα λειτουργήσει καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου