Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ράδιο Αρβύλα!


Αρβύλες παντού! Ή πιο κομψά, «combat boots» παντού! Και γιατί όχι, εξάλλου; Κάθε κορίτσι στρατευμένο στη σοβαρότατη υπόθεση του πάντα άψογου στυλ χρειάζεται ένα ζευγάρι παπούτσια φλατ -άρα άνετο- αλλά και με χαρακτήρα. Ας λυθούν λοιπόν εδώ και τώρα οι ζυγοί! Ή αλλιώς, οι βασικές απορίες περί του πώς το διαλέγουμε και πώς το φοράμε.
Οι κλασικές
Σε μαύρο και καφέ δέρμα, ακολουθούν κατά πόδας το μιλιτέρ βήμα της αρχετυπικής αρβύλας. Μια πρόταση για την πιο «σκληροπυρηνική» stylista, με punk-rock ευαισθησίες.
Οδηγίες χρήσης
- Αν θέλεις ένα πιο διακριτικό και soft αποτέλεσμα, που να θυμίζει λιγότερο «punk» και περισσότερο «chic», διάλεξε τις combat boots σου σε καφέ δέρμα ή σε μαύρο σουέντ.
- Ταιριάζουν «παραδοσιακά», λόγω punk-rock προέλευσης, με κολάν και skinny παντελόνια. Ωστόσο, συνδυάζοντας εξίσου μοναδικά με πιο θηλυκά φορέματα, ακόμη και με λεοπάρ (όπως αποδεικνύει περίτρανα το look της Γιάννας Πολιάκου).
- Για ένα ακόμη πιο cool αποτέλεσμα, φόρεσέ τις όπως η Λούρδη: μισοδεμένες / μισολυμένες. (Έτσι δεν θα σφίγγουν και υπερβολικά γύρω από τη γαμπίτσα, με αποτέλεσμα το να πρήζεται άμα τύχει να σταθείς όρθια λίγη ώρα παραπάνω, όπως συχνά συμβαίνει μέσα στη μέρα μιας κοινής θνητής).
- Υπέροχες με ψηλές κάλτσες μέχρι ή πάνω από το γόνατο και ντένιμ σορτς, αν ανήκεις στην επαναστατημένη, νεαρή και καλλίγραμμη κατηγορία. 


Οι freestyle
Εδώ έχουμε την υπέροχη κατηγορία «διασκευή πάνω σε ένα κλασικό θέμα». Μέσα από preppyκαρό και φόρμες που θυμίζουν boatshoes, μέσα από το μαλακό σουέντ σε γλυκούς γήινους τόνους, μέσα από το τακούνι-wedgeπου τόσο ταιριάζει στην αδέσμευτη και coolόψη της, η αρβύλα γίνεται η επιλογή της fashionista που αγαπά μεν την καλή ροκ μουσική, αλλά προτιμά το στυλ της πιο «ελαφρύ» κι ελεύθερο από hardrockσυνειρμούς.
Οδηγίες χρήσης
- Κατηγορία ασυναγώνιστη για να δώσεις άλλο αέρα σε ένα κλασικό σύνολο του τύπου «skinny τζιν ή κολάν και t-shirt».
- Τις αρβύλες με wedge τακούνι αξίζει να τις δοκιμάσεις και με τα απλά αλλά θηλυκά φορέματα του χειμώνα, συνδυάζοντάς τις με οπάκ ή, ακόμη καλύτερα, με μάλλινα ή βαμβακερά καλσόν.
- Ένα φλατ κομμάτι «ντυμένο» με sheepskin θα ενθουσιάσει την grunge Stylista – ωστόσο, αποτελεί εξίσου must επένδυση για το… απλό active κορίτσι που το σαββατοκύριακο θα το βρεις σκαρφαλωμένο σε κάποιο βουνό (με το SUV του, προφανώς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου