Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Styling για το ρεβεγιόν χωρίς να ξοδευτείτε!!!!

Τίποτα δεν πάει χαμένο από την γκαρνταρόμπα σας εάν έχετε φαντασία και όρεξη.

                                         Η Alexa Chung

Έχετε ένα παλιό παλτό σε κλασική γραμμή αλλά τίποτα μοντέρνο ή βραδινό πάνω του. Δοκιμάστε να του δώσετε δεύτερη ζωή αλλάζοντας τα κουμπιά ή τα πιαστράκια.
Ανακαλύψτε αυτά τα παλιά μαγαζιά με είδη ραπτικής ή τα κλασικά κουμπάδικα (στην Αθήνα έχει στην οδό Καραγεώργη Σερβίας) ρίξτε μια ματιά στο μέγεθος και το στυλ που υπάρχουν στην αγορά και αλλάξτε τα. Για να γίνει ακόμη πιο βραδινό, επιλέξτε κάποια ίσως πιο βραδινά με στρας ή vintage περίτεχνα σχέδια. Έχετε ένα μαύρο φόρεμα με πολύ καλό ύφασμα το οποίο όμως μάλλον έχετε βαρεθεί και να το βλέπετε. Μπορεί να γίνει το επίσημο φόρεμα των γιορτών με μερικά έξυπνα touch up! Αγοράστε ένα faux περιδέραιο που να κάνει statement ή τονίστε την μέση με μια βραδινή ζώνη με πούλιες ή παγιέτες. Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και είστε πολύ chic!
Η γούνα είναι στη μόδα αλλά δεν υπάρχει στην ντουλάπα σας. Για να κάνετε το trend καλύτερα  προμηθευτείτε ένα γούνινο faux γιακά και είστε μέσα!
Έχετε ένα παλιό φόρεμα εσείς ή μια φίλη σας αλλά δεν είναι και πολύ βραδινό. Αυτή όμως την περίοδο σας έρχεται κουτί. Μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί με ένα ζευγάρι σέξι γόβες, μια μεγάλη καρφίτσα ή ένα ζευγάρι πολύ εντυπωσιακά, βραδινά σκουλαρίκια.
Εάν είναι από ύφασμα μάλλινο ή tweed κάντε το πιο βραδινό και μοντέρνο αφαιρώντας το καλσόν από το outfit σας. Φροντίστε όμως τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας να είναι άκρως εντυπωσιακά.
Οι γόβες σας είναι περσινές και λίγο ντεμοντέ. Πριν ξοδευτείτε σκεφτείτε να κάνετε μια γρήγορη ανανέωση επιλέγοντας για το βραδινό σας ντύσιμο ένα καλσόν της μόδας.
Η γκαρνταρόμπα σας είναι γεμάτη μαύρα ρούχα για το βράδυ που όμως βλέποντας τις τάσεις της μόδας σας φαίνονται κάπως συντηρητικά. Τολμήστε μια γρήγορη αναβάθμιση επιλέγοντας για παράδειγμα το κλασικό LBD με ένα σακάκι σε πιο έντονο χρώμα.
 Ποτέ μη λες ποτέ! Έξυπνες ιδέες για μεταποιήσεις ρούχων και να ακολουθήσετε τα trends…
  • Φέτος, το ανδρόγυνο είναι μόδα. Κόψτε το παλιό μαύρο σακάκι σας και κάντε το ένα κομψό γιλέκο. Συνδυάστε το με ένα μαύρο παντελόνι και ένα όμορφο κολιέ.
  • Μια παλιά μακριά φούστα με χρώμα πασπαρτού μπορεί να κοντύνει σε ένα ύψος midi ή πιο μίνι και να σας βολέψει πάρα πολύ. Η midi φούστα ένα φορεθεί με ένα βραδινό τοπ και το κατάλληλο μακιγιάζ μπορεί να σας χαρίσει το φετινό 40’s look.
  • Θέλετε παντελόνι σε συγκεκριμένο χρώμα, το έχετε αλλά είναι καμπάνα. Ζητήστε απλά μια μικρή μεταποίηση.
  • Χάσατε βάρος; Tέλεια. Μην βάζετε όμως ποτέ στην άκρη τα ρούχα σας. Απλά μεταποιήστε τα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου