Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Στιγμιαία χαλάρωση για νεανική όψη

Μερικά από τα παρακάτω tips είναι σούπερ!

 

Αναπνεύστε από το διάφραγμα. Εισπνεύστε από τη μύτη ανοίγοντας το διάφραγμα, κρατήστε την αναπνοή σας κι ύστερα αρχίστε να εκπνέετε αργά, για όσο χρόνο εισπνεύσατε. Επαναλάβετε το δέκα φορές (αυξάνοντας σταδιακά το χρόνο εισπνοής εκπνοής, αλλιώς θα αισθανθείτε υπερβολικά χαλαρές) και κάντε την ίδια άσκηση κάθε μέρα, για ένα μήνα. Θα εκπλαγείτε από την αλλαγή στο πρόσωπό σας και στα επίπεδα ενέργειας.
 Κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας. Ακούγεται παράξενο, αλλά έχετε προσέξει πώς τρίβουν τα παιδιά τα προσωπάκια του όταν αισθάνονται κουρασμένα; Ξέρουν ότι, για να ξαναζωντανεύουν πρέπει να ενισχύσουν την κυκλοφορία του αίματος και να αφυπνίσουν τους μύες του προσώπου. Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί νιώθετε τόσο παράξενα το πρόσωπό σας μετά τη δουλειά, ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη την ώρα που εργάζεστε και κοιτάξτε εκείνο το «ύφος αυτοσυγκέντρωσης». Αν μοιάζει με το ύφος των περισσότερών ανθρώπων, το κεφάλι σα θα είναι τεντωμένο προς τα εμπρός, το σαγόνι σας σφιγμένο, η γλώσσα σας κολλημένη στον ουρανίσκο και το στόμα σας γυρισμένο προς τα κάτω.
Πάρτε ένα αφρόλουτρο με μερικά καλά προϊόντα όπως αφρόλουτρα, αρωματικά κεριά και έλαια που χαλαρώνουν το μύες. Καθίστε στο μπάνιο τουλάχιστον με δέκα λεπτά. Ακόμα προσφέρετε στον εαυτό σας μια full περιποίηση που μειώνει το πνευματικό στρες.
Κάντε λίγο ξάπλα στον καναπέ χαζεύοντας λίγη τηλεόραση ή μια ευχάριστη ταινία. Οι δραστηριότητες που μας αποσπούν από την ένταση ηρεμούν και χαλαρώνουν τους μύες του προσώπου κάνοντάς μας να φαινόμαστε πιο φρέσκιες.
Μπορείτε εάν μόλις γυρίσατε από το σπίτι στη δουλειά να πάρτε ένα δεκάλεπτο υπνάκο. Μια μίνι σιέστα είναι το καλύτερο face lifting!
Πηγή: «Οδηγός για τεμπέλικα κορίτσια» Anita Naik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου