Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Κάν’το μόνη σου: 60s βλεφαρίδες

Σας δείχνουμε πως να δημιουργήσετε βλεφαρίδες με… vintage look, όπως στο show της Chloe για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012.

Οι βλεφαρίδες ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και πιο συγκεκριμένα στο look της Twiggy από τη δεκαετία του ’60. Ιδού τα τρία βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε -αν θέλετε να της μοιάσετε:

  • Το πρώτο βήμα είναι να βοηθήσετε να αποκτήσουν το σωστό σχήμα ώστε να δείχνουν πιο μεγάλα τα μάτια σας. Προτείνουμε τη συσκευή για γύρισμα βλεφαρίδων της Laura Mercier.
  • Το βασικό στοιχείο σε αυτό το look είναι φυσικά η μάσκαρα, και το βουρτσάκι στην καινούργια They’re Real της Benefit είναι ιδανικό για τον σκοπό αυτό.  Έχει λαστιχένιες τρίχες που φροντίζουν κάθε βλεφαρίδα να είναι βαμμένη χωρίς, όμως, να κολλάει. Επίσης διαθέτει ειδικές τρίχες στην άκρη του απλικατέρ που βοηθούν να απλώνετε τη μάσκαρα τόσο κάθετα όσο και οριζόντια -κάτι που σας βοηθά να δώσετε έμφαση στις βλεφαρίδες στις άκρες των ματιών, να ξεχωρίσετε τα «δύσκολα» σημεία αλλά και να βάψετε μεμονωμένα άνω βλεφαρίδες.
  • Τέλος, το τρίτο βήμα, είναι να απλώσετε μια ελαφριά στρώση από τη κρεμώδη βάση Cream Colour Base της Mac στην απόχρωση Improper Copper στο πάνω βλέφαρο με τις άκρες των δακτύλων σας. Το αποτέλεσμα είναι μια διακριτική λάμψη, ιδανική για την εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου