Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Το πιο γλυκό δώρο Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, είναι η εποχή των παιδιών, μεγάλων και μικρών, είναι η εποχή για δώρα, στολισμούς, και γλυκά. Όλα με τα χεράκια μας φτιαγμένα.. Ίσως γι αυτό τα χριστουγεννιάτικα όλοι νιώθουμε αυτή την τρυφερή ζεστασιά και την ανάγκη να είμαστε με την οικογένεια μας.. για να τους δώσουμε το καλύτερο μας..
Η λέξη δώρο φέρνει χαρά, αλλά και ένα μικρό άγχος.. λόγω των δύσκολων καιρών που ζούμε! Ως γνωστόν το χειροποίητο είτε από εμάς είτε από κάποιον άλλο αγορασμένο είναι ανεκτίμητο.
Μια όμορφη ιδέα για δωράκι σε φίλες, οικονομικό και γουστόζικο είναι…
Cookie mix in a Jar
(Μείγμα για μπισκότα σε βάζο)
Άπειρες οι συνταγές, άπειροι οι συνδυασμοί και το αποτέλεσμα υπέροχο!!
Μπορείτε να αγοράσετε ένα γυάλινο βάζο που θα βρείτε στο IKEA η στο Jumbo μόλις με 1 έως 2 ευρώ και να βάλετε μέσα όλα τα υλικά μιας συνταγής για μπισκότα (εκτός των υγρών), το ένα επάνω στο άλλο και όχι ανακατεμένα. Προσπαθήστε να τα βάλετε με σειρά χρωμάτων για να κάνουν αντιθέσεις.. Παράδειγμα όχι την λευκή ζάχαρη πάνω από το αλεύρι, διότι δεν θα μας δώσει χρωματική εναλλαγή… :) 
photos by Amy Atlas
Επίσης δένουμε στο καπάκι με μια κορδέλα τυπωμένες οδηγίες για την ολοκλήρωση της συνταγής.
Ακόμα μπορούμε να δέσουμε ένα cookie cutter ή ένα σετ με ξύλινες κουτάλες, ή μεζούρες για να ετοιμάσουν τα μπισκότα που θέλουν!

Σας εχω και ταμπέλες προς εκτύπωση, από πολύ ταλαντούχους..
Εκτυπώστε, διακοσμήστε, διασκεδάστε..

Καλή επιτυχία!!!
Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου