Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Trends FW11/12

Fur Tales
H γούνα γίνεται και πάλι ένα από τα βασικά συστατικά της χειμωνιάτικης μόδας και όλοι οι φημισμένοι μετρ του χώρου αρέσκονται να παρασύρονται από τη γοητεία της. Σε συνδυασμό με άλλα υλικά, ή και όχι, δημιουργεί υπέροχα σύνολα και αξεσουάρ που βασίζονται στον εντυπωσιασμό και την αίσθηση πολυτέλειας, που άλλοτε γίνεται με διακριτικό τρόπο και άλλοτε με τον πιο προκλητικό. μόδα είναι, άλλωστε, και με τον εφήμερο χαρακτήρα της μπορεί να πειραματίζεται ακόμη και με ακρότητες.  Greenwich
Oι τόνοι του πράσινου, από τους πιο σμαραγδένιους μέχρι τους πιο σκοτεινούς του κυπαρισσιού, γίνονται το απόλυτο must του χειμώνα που έρχεται. Συνδυάζονται με ίσης βαρύτητας τόνους του μπλε, του γκρι ακόμη και του μαύρου, δημιουργώντας μία από τις πιο ισχυρές τάσεις της νέας σεζόν. Ταιριάζουν, άλλωστε, σε κάθε γυναίκα, προσδίδοντάς της μυστήριο και ακαταμάχητη θηλυκότητα που ζητά εξερεύνηση.
Nostalgia
Ρομαντική διάθεση που αναφέρεται σε περασμένες εποχές, με υλικά που συνωμοτούν σ’ έναν διάχυτο αισθησιασμό. Φίνα, διάφανα υφάσματα, δαντέλες, τονισμένη μέση και κυματιστά μαλλιά αναβιώνουν με σύγχρονο τρόπο την εποχή του ρομαντισμού.



Dominatrix
Επιθετική, προκλητική και υπεροπτική, η σύγχρονη γυναίκα αναζητά τα ισχυρά σύμβολα της κυριαρχίας της που θα εκπέμπουν δύναμη, σιγουριά, αυτοπεποίθηση. Όσο πιο έκδηλη γίνεται η επικράτησή της τόσο το καλύτερο.

Winter Whites
To λευκό στη διάρκεια του χειμώνα αποκτά μία ιδιαίτερη γοητεία που ισοδυναμεί με το απόλυτο contrast του χειμωνιάτικου mood. H δημιουργικότητα εκφράζεται με ανάγλυφα υλικά, διαφάνειες, νέας τεχνολογίας επιφάνειες και συνθέσεις που εντυπωσιάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, χαρίζοντας τόνους αισιοδοξίας στο μουντό τοπίο.

Royalties
Οι γαλαζοαίματοι, τόσο επίκαιροι τον τελευταίο καιρό, δε θα μπορούσαν παρά να επηρεάσουν τα δρώμενα της μόδας. Σύγχρονες  πριγκίπισσες γίνονται σύμβολα ενός παραμυθένιου κόσμου που μοιάζει να ανήκει σε άλλη εποχή.

Mixed Textures
Διάφορα υλικά, με υφές και τεχνοτροπίες περίτεχνες, κάνουν ανατρεπτικές συνθέσεις που σοκάρουν, προκαλούν και σίγουρα εντυπωσιάζουν. Η μόδα στην πιο ανατρεπτική της διάσταση δεν μπορεί παρά να δημιουργείε νδιαφέρον.

Boozy colors
Oι τόνοι βαραίνουν και η μόδα δανείζεται χρώματα από τους, αναγεννησιακούς πίνακες, με όλα τα σκούρα χρώματα να εναλλάσσονται αρμονικά. Ένας από τους πιο ισχυρούς συνδυασμούς του νέου trend είναι αυτός του σκουρόχρωμου δαμασκηνί με το βαθύ μπλε με ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι με τα υλικά βοηθά και επιβραβεύει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.  Colorize me
Αυτήν τη φορά, η παλέτα των δημιουργών της μόδας γέμισε με όλα ανεξαιρέτως τα χρώματα και οι ίδιοι δείχνουν να αφήνονται σε μία έκρηξη δημιουργικότητας χωρίς περιορισμούς. Απίθανοι συνδυασμοί, χρώματα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα στέκονταν το ένα δίπλα στο άλλο, χρώμα, χρώμα, χρώμα παντού. Ο χειμώνας που καταφθάνει θα είναι ο πιο πολύχρωμος που θυμάστε!
Zooland
Καλωσήρθατε στον κόσμο των εξωτικών υπάρξεων του ζωικού βασιλείου. ∆ιάφορα ζώα και πτηνά δανείζουν τις μορφές τους, το τρίχωμα ή τα φτερά τους για ανεπανάληπτες δημιουργίες της μόδας που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας για πάντα.
Androgyne
Η αρσενική εκδοχή του θηλυκού είναι αναμφίβολα μία ακόμη κυρίαρχη τάση της χειμωνιάτικης μόδας. Αυστηροί τόνοι, λιτές γραμμές, ισχυρές δόσεις λευκού μαύρου και εξεζητημένες πινελιές πολυτέλειας αναδεικνύουν τη ρομαντική όψη του νομίσματος.
ΚΕΙμΕΝA ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΛΕΙ∆ΑΡΙΑ
ASSISTANT ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΚΑΝΑΚΗ
by Glow Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου