Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ο trend του πουλόβερ και πως να το φορέσετε !!!!

Statement sweaters: το αγαπημένο trend του χειμώνα.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και η ανάγκη για ζεστά ρούχα και θαλπωρή είναι το ζητούμενο στο casual look μας. Το φετινό trend του πλεκτού πουλόβερ είναι ένα δώρο των φετινών τάσεων για τις κρύες μέρες και νύχτες.
Πως να το φορέσετε:
Η μόδα φέτος προτείνει oversize άνετα πλεκτά που ναι, μην εκπλαγείτε, μπορούν να φορεθούν ακόμη και με stretch φούστες σε ένα look «βγαίνω έξω για ένα ποτό» ή και με μια μακριά φούστα (όπως στη φωτογραφία). Τα μεγάλα πουλόβερ μπορεί να μην διαγράφουν τη σιλουέτα αλλά κάνουν statement και είναι μια πολύ σοφιστικέ επιλογή για το πρωινό look σας
Κλασικά με το τζιν σας. Εδώ η Caludia Schiffer το φοράει πολύ σωστά, σε συνδυασμό με το skinny τζιν της και ψηλές μπότες. Η πλέξη «Αράχωβα» με ζιβάγκο είναι η πιο κλασική εκδοχή που οι περισσότερες μπορεί να έχουμε από παλιά στη ντουλάπα μας. Ας το εκμεταλευτούμε!. Προσοχή μόνο να είναι σε καλή κατάσταση. Το φθαρμένο μάλλινο δεν είναι καθόλου κολακευτικό.
Φορέστε το μάλλινο ζιβάγκο με την κοντή, μαύρη φούστα σας. Μπορεί να έχει χρώμα πιο έντονο ή πιο ουδέτερο η επιλογή έχει να κάνει καθαρά με το προσωπικό σας στυλ. Για να του δώσετε περισσότερο στυλ μπορείτε να το τονίστε με μια ζώνη, ή να βάλτε μια πιο μοντέρνα πινελιά όπως ένα ζευγάρι ankle boots.
Το vintage πουλόβερ της εφηβεία σας με τα Ινδιάνικα ή hippy σχέδια επιστρέφει στη μόδα! Βγάλτε το στην επιφάνεια και βολτάρετε φορώντας το μαζί με το τζιν σας κι ένα ζευγάρι άνετα φλατ μποτάκια όπως η Lilly Donaldson. Όσο πιο ροκ και vintage τόσο πιο καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου