Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Βραδινές Τσάντες 2012!

Το Stylewatch.gr ξέρει να επιλέγει τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και να σου δίνει έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες! Κάνε κλικ να δεις τις 70 πιο hot τσάντες της νέας σεζόν και θα καταλάβεις...

Είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις λιγότερες από δύο τσάντες στην γκαρνταρόμπα σου! Και αυτό δεν έχει να κάνει με το κόστος αλλά με το styling! Μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογα σχέδια στην αγορά σε πολύ καλές τιμές και να επιλέξεις αυτές τις τσάντες που θα απογειώσουν τις στιλιστικές σου ανησυχίες και ανασφάλειες.

Ποιο είναι το κριτήριο; Τα ρούχα που υπάρχουν μέσα στην ντουλάπα σου βεβαίως! Αναλόγως με τα χρώματα τους θα πρέπει να «κατευθύνεις» και τις αγορές σου ότι αφορά τις τσάντες που θα χρησιμοποιείς κάθε σεζόν και τα υπόλοιπα αξεσουάρ γενικότερα!

Οι τσάντες χειμώνας 2012 δεν ακολουθούν απλά τις τάσεις της σεζόν και προσδίδουν κομψότητα και έξτρα στιλ αλλά αναπαράγουν και τις δικές τους τάσεις. Εκτός από τα βασικά χρώματα του χειμώνα, τα έντονα contrast έχουν και αυτή την περίοδο την τιμητική τους, το leopard print παραμένει στην νούμερο ένα θέση ότι αφορά τα prints, και η γεωμετρία δίνει ρεσιτάλ.

Το θέμα είναι να κάνεις την σωστή επιλογή και να «ζωντανέψεις» με αυτό τον τρόπο την γκαρνταρόμπα σου, και εδώ είναι που κάνουμε εμείς την εμφάνιση μας και σε ξαφνιάζουμε! 70 must have τσάντες της νέας σεζόν είναι μόνο στο Stylewatch.gr και το μόνο που απομένει είναι να αποφασίσεις κάνοντας κλικ…
Fashion & Style Editor
Έλενα Τρικαλιώτη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου