Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

kristen stewart a fashion icon














Η Kristen Jaymes Stewart γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια στις 9 Απριλίου 1990 και είναι κόρη του John Stewart και της Jules Mann-Stewart. Ο πατέρας της John εργάζεται ως διευθυντής σκηνής και παραγωγός της τηλεόρασης για διάφορες οργανώσεις, κυρίως όμως της εταιρίας FOX. Η μητέρα της Jules είναι από την Αυστραλία και εργάζεται ως επόπτης script στο Λος Άντζελες. Η Kristen έχει έναν μεγαλύτερο ετεροθαλή αδερφό, τον Cameron και άλλα δύο αδέρφια τον Taylor και τον Dana.

Όταν η Kristen ήταν μικρή, μεταφέρθηκε μαζί με την οικογένεια της στο Κολοράντο, όπου έζησε αρκετά χρόνια πριν επιστρέψει πάλι στο Λος Άντζελες. Ξεκίνησε την καριέρα της στα 8 σε μια Χριστουγεννιάτικη σχολική παράσταση. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στο 'The Thirteenth Year' και αργότερα στο 'The Flinstones', στο 'Viva Rock Vegas' και στον ρόλο 'the ring toss girl'. Έπαιξε τον ρόλο Sam Jennings στο 'The Safety of Objects'. Λίγο μετά την ολοκλήρωση αυτής της ταινίας υποδύθηκε την κόρη της Jodie Foster στο 'Panic Room' το 2002. Μόλις 12 ετών είχε ήδη συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ. Βραβεύτηκε για την απόδοση της στην ταινία 'Panic Room' με το βραβείο 'Young Artist Award'.

Από την αρχή της καριέρας της η Kristen έδειχνε στους θεατές την παθιασμένη απεικόνιση του χαρακτήρα της, ειδικά στο ρόλο της Bella Swan στο 'Twilight'. Είδη με πολλές επιτυχίες και ταινίες η Kristen συνεχίζει την καριέρα της στο χώρο του Χόλιγουντ και κοιτάει μπροστά για καινούργιες ευκαιρίες έχοντας μέχρι τώρα αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου