Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ALEX KAVDAS - ΑΛΕΞ ΚΑΒΔΑΣ a Fashion icon


Γνωρίσαμε τον Άλεξ Κάβδα ως παρουσιαστή του MTV Greece (ήταν ένας από τους πρώτους VJs του MTV Greece) ενώ παράλληλα ως fashion editor στο «Men's Health». Μέσα από προσωπική του ιστοσελίδα παρουσιάζει μυστικά της πόλης της Αθήνας ενώ το 2011 εμφανίζεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη ως μέλος του τηλεοπτικου της πάνελ στη μεσημεριανή εκπομπή "Ελένη".
Η γιαγιά του Άλεξ έχει Ιταλικές ρίζες και η μητέρα του μεγάλωσε στη Λιβύη, έχει σπουδάσει Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σχέσεις και μιλάει 5 γλώσσες. Τον έχουμε δει στο σίριαλ του Alpha «Πήρα Κόκκινα Γυαλιά» ενώ έχει κάνει μαθήματα μιούζικαλ για 2 χρόνια με την Εβελίνα Παπούλια.


Ο Άλεξ Κάβδας μίλησε στο περιοδικό 'People' και μοιράστηκε μαζί μας πτυχές της ζωής του.

Οι σταρ με τις οποίες θα ήθελε να έχει φωτογραφηθεί είναι η Greta Garbo και η Mina,γιατί όπως εξηγεί είναι και οι δυο τους προσωπικότητες που επέλεξαν κάποια στιγμή να αποτραβηχτούν μόνες τους από τα φώτα της δημοσιότητας.Σπάνιο αντικείμενο που έχει είναι ένα ζευγάρι παλιά κιάλια για όπερα μέσα σε δερμάτινη θήκη που του έκαναν δώρο στο Πακιστάν.Και τέλος αγαπημένο του αξεσουάρ είναι ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα από τη Mαδρίτη κι ένας γιακάς σακακιού που δένει σαν ζώνη, ειδικά φτιαγμένος για εκείνον από τον Δημήτρη Πέτρου.
Πλέον όλοι τον απολαμβάνουμε στη  καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του Alpha Ελένη!!!!!









1 σχόλιο: