Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Τips ομορφιάς από τους ειδικούς

Μακιγιέρ, κομμωτές  και αισθητικοί αποκαλύπτουν τις καλύτερες συμβουλές τους για να τις δοκιμάσετε στο σπίτι.
Αν θέλετε να αποκτήσετε πιο δραματικό βλέμμα, χωρίς να φαίνεται ότι χρησιμοποιήσατε πολύ eyeliner, πάρτε ένα μαύρο μολύβι-kohl και σχεδιάστε μια γραμμή στo εσωτερικό χείλος του άνω βλέφαρου. Χαρίζει αμέσως ένταση στο βλέμμα και κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο μακριές και σκούρες.
Ομάδα ομορφιάς Stella

Πάρτες μερικές φρέσκιες ρόγες σταφύλι -και αρκετές για να φάτε!- κόψτε τις στη μέση και περάστε τις στο πρόσωπό σας με την κομμένη πλευρά, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Τα οξέα των φρούτων λειτουργούν ως απολεπιστικό και χαρίζουν στο δέρμα λάμψη.
Mathilde Thomas – Caudalíe

Τρίψτε δύο ασπιρίνες και ανακατέψτε τις με μια κουταλιά οργανικό μέλι. Απλώστε στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, αφήστε για 20 λεπτά και ξεβγάλτε. Η ασπιρίνη περιέχει beta-hydroxy acid -ένα συστατικό που έχουν πολλές ακριβές μάσκες προσώπου- και το οποίο αναζωογονεί την επιδερμίδα.
Shelley Barrett - ModelCo

Το στυλ της δεκαετίας του ’70 είναι τάση -καθώς και τα χτενίσματα της εποχής εκείνης. Δημιουργήστε κυμματιστό χτένισμα στρίβοντας τούφες από υγρά μαλλιά σε σφιχτές μπούκλες και πιάνοντάς τις με τα κλασικά τσιμπιδάκια. Στεγνώστε με το σεσουάρ, αφήστε λίγο και αφαιρέστε τα τσιμπιδάκια. Το αποτέλεσμα, σπαστά μαλλιά αλά Άγγελοι του Τσάρλι!
Alain Pichon – L’Oréal Paris

Όταν διαλέγετε γυαλιά (ηλίου ή οράσεως) λάβετε υπόψιν το χρώμα του δέρματος και των ματιών σας. Αν έχετε επιδερμίδα και μαλλιά σε θερμούς τόνους, προτιμήστε σκελετό σε μπρονζέ, καφέ ή ταρταρούγα. Στις πιο… ψυχρές επιδερμίδες ταιριάζουν τα πιο απαλά χρώματα, όπως λευκό, ασημένιο, μπλε και γκρι.
James Kaliardos – μακιγιέρ, L’Oréal Paris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου