Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Τα χτενίσματα για την επόμενη σεζόν!

Καινούργια μήκη και χρώματα από τις πασαρέλες. Οι εβδομάδες μόδας μας προετοίμασαν για το στιλ του επόμενου φθινοπώρου.

Η νέα φράντζα του Versace
Αίσθηση κομψής σκληρότητας με πολύ κοντή φράντζα και έντονο φιλάρισμα. Μια ανατρεπτική κουπ για τις τολμηρές που αφήνει χώρο στο πρόσωπο αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά και το μακιγιά


Τα αστέρια του E. Rodarte
Ρομαντικά και σοφιστικέ τα αστέρια που στόλιζαν τα μαλλιά των κοριτσιών πρόσθεσαν μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο κατά τα άλλα σεμνό ύφος των μαλλιών.

Ξυλάκια κανέλλα στον Rochas
Για τον οίκο Rochas το πνεύμα κινήθηκε κοντά στη φύση. Απόδειξη τα χαμηλά ponytail που στολίστηκαν με κοκαλάκια από ξυλάκια κανέλας.

Πλεξούδες από τον Emilio Pucci
Παρόλο που μπορεί να θυμίζουν καλοκαιρινή τάση, οι αιθέριες και ρομαντικές πλεξούδες που στολίζουν περιμετρικά το κεφάλι προσθέτουν παιδικότητα. Προτείνονται για πρωινά λουκ

H διχρωμία της Prada
H νέα τάση που θα μας απασχολήσει από το φθινόπωρο είναι η δίχρωμη χαίτη στα μακριά μαλλιά. Στις πασαρέλες της Prada, οι ειδικοί εστίασαν στο κοντράστ που δημιουργεί ο συνδυασμός του ξανθού με το κόκκινο.

Ρομαντισμός στη Nina Ricci
Με μήκος που τυλίγει τους ώμους και ελαφρώς ντεγκραντέ κουπ, τα ανάλαφρα μαλλιά στους διαδρόμους της Nina Ricci απέπνεαν αέρινη κίνηση και τρυφερότητα.

Wet εφέ από το Missoni
Ελαφρώς ατημέλητες άκρες και αίσθηση υγρού στην κορυφή. Στόχος ήταν το λουκ να θυμίζει ότι τα κορίτσια μόλις είχαν περάσει τα δάχτυλά τους μέσα από τα βρεγμένα τους μαλλιά.

Η αγορίστικη χωρίστρα του Marc Jacobs
Η σημαντικότερη τάση για το χειμώνα του 2012-2013 θα είναι χωρίς καμία αμφιβολία η αλογοουρά με τη χωρίστρα χαμηλά στο πλάι. Η αριστοκρατική και κλασική εμφάνιση της συγκεκριμένης τάσης απαιτεί πολύ λεία υφή.

Αίσθηση αθωότητας από τον Gucci
Ανέμελα, νωχελικά και ελαφρώς κυματιστά, τα μακριά μαλλιά αγκαλιάζουν την πλάτη και τους ώμους εκπέμποντας μια αέρινη αίσθηση. Η απλότητα του λουκ ενισχύεται με δύο χαλαρά στριφογυρισμένες τούφες που δένονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Χρωματιστές ρίζες στο Jean Paul Gaultier
Mε ανατρεπτικότητα και πανκ διάθεση που αποκαλύπτεται μέσα από το χρώμα οι hairstylists έπαιξαν βάφοντας την κορυφή του κεφαλιού πορτοκαλί, άσπρο ή μαύρο.

H xαμηλή μπανάνα της Donna Karan
Μια εναλλακτική πρόταση της κλασικής μπανάνας όπως την είδαμε στο σόου της Donna Karan. Ειδικά στυλιζαρισμένη στο πλάι και πίσω από το αυτί για να συνδυαστεί με ένα καπέλο στα μαλλιά

Το σινιόν των Dolce & Gabbana
Λουλούδια, μαργαριτάρια και πολύτιμοι λίθοι στολίζουν περίτεχνα τα σινιόν του φθινοπώρου. H νέα προσέγγιση επαναπροσδιορίζει τον κλασικό κότσο χαμηλά στον αυχένα.

Μπομπέ σινιόν από τον Derek Lam
Το XL σινιόν της δεκαετίας του 60 φέτος κρύβεται στον αυχένα και απαιτεί έντονο κρεπάρισμα που θυμίζει το μαλλί της γριάς.

Διακριτικοί κυματισμοί στο Roberto Cavalli
Στον οίκο Cavalli, τα μαλλιά των μοντέλων είχαν ένα ελαφρώς τσαλακωμένο εφέ που θύμιζε σαν να είχαν μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι. Το αποτέλεσμα, είναι σέξι και εύκολο να επιτευχθεί.

Η χωρίστρα στο πλάι της Diesel Black Gold
Ιδανική για τα μακριά μαλλιά που πιάνονται στον αυχένα, η χωρίστρα στο πλάι απαιτεί ένα χαλαρό πέπλο μαλλιών γύρω από το πρόσωπο. Στόχος να αιωρείται ανέμελα με το περπάτημα.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου