Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ένα κόσμημα για καλό σκοπό!!


Τα VERY GAVELLO βρίσκονται στο πλευρό της PRAKSIS με το συλλεκτικό μενταγιόν HELLAS, του οποίου το 100% των καθαρών εσόδων θα διατεθούν για τις ανάγκες της οργάνωσης


Η εταιρία VERY GAVELLO στηρίζει ενεργά τη μη κυβερνητική οργάνωση PRAKSIS και δημιουργεί σε ασήμι 925° και Essenza ένα μοναδικό κόσμημα, το συλλεκτικό μενταγιόν HELLAS που απεικονίζει την ελληνική σημαία, σύμβολο αλληλεγγύης, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Το κόσμημα θα διατίθεται στη συμβολική τιμή των €75 και το σύνολο των καθαρών εσόδων θα προσφερθούν για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων μέσω του Γενικού Ιατρείου της PRAKSIS.
Από 26 Μαρτίου αποκλειστικά στις VERY GAVELLO Boutiques σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

VERY GAVELLO Boutiques:
Kolonaki A 5-7 Skoufa str. T +30 210 7244600
Kifissia A 3 Panagitsas str. T +30 210 6230350
Thessaloniki A 5 Agias Sofias str. T +30 2310 274574

Peplum dress, το πιο hot φόρεμα της χρονιάς!

Το στιλ που αναβίωσε από τα '40s και πρωταγωνιστεί από την πασαρέλα ως το κόκκινο χαλί.


                                 H Emma-Stone.
                                 H Blake Lively.

  Burberry Prorsum.


                                  Jason Wu.

12 μακιγιάζ για τον επόμενο χειμώνα!!

Χείλη στο χρώμα της φράουλας, μάτια με smokey της ζούγκλας και οι πιο δυνατές στιγμές του μακιγιάζ από τις εβδομάδες μόδας.





Το κόκκινο της φωτιάς στον Marc Jacobs
Ένας έντονος και λαμπερός τόνος στα χείλη δίνει ζωή σε ολόκληρο το πρόσωπο. Η υφή πρέπει να είναι τελείως ματ και το μακιγιάζ του υπόλοιπου προσώπου άχρωμο.

Μπλε-γκρι άι λάινερ, όπως το σκέφτηκε ο Ralph Lauren
Η γραμμή του μπλε-γκρι άι λάινερ στο πάνω βλέφαρο είναι το καινούργιο μυστικό για ένα αθώο λουκ. Το στόμα έχει κοριτσίστικο ροζ χρώμα και τα ζυγωματικά ρουζ στην απόχρωση του ροδάκινου.

Οι μπαλαρίνες του Valentino
Οι ονειρικές φιγούρες που σχεδιάζει ο Valentino έχουν μακιγιάζ που μοιάζει βγαλμένο από έργα ζωγραφικής της Ιταλικής Αναγέννησης. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι το διακριτικό smokey στο κάτω βλέφαρο, με μία γραμμή σκιάς που ξεφεύγει από την εξωτερική γωνία του ματιού.

Το smokey της ζούγκλας στην Prada
Φέτος στην Prada το smokey παίρνει τις διαστάσεις μάς μάσκας ή ενός αξεσουάρ. Ποροτκαλί, μαύρη, μοβ και λευκή σκιά σε κρεμώδη υφή, τα χρώματα γεμίζουν όλο το κινητό βλέφαρο, ακόμη μκαι τα φρύδια. Προτείνεται μόνο σε γυναίκες με μεγάλα βλέφαρα και συνδυάζεται με ρούχα σε μπεζ αποχρώσεις.

Ηλεκτρικές βλεφαρίδες στην Stella McCartney
Αν και μένει πιστή στο nude που τόσο αγαπάει, η Stella McCartney επιτρέπει φέτος στους makeup artists να φωτίσουν τα βλέμματα των μοντέλων με μοβ μάσκαρα και σκια.

Το παχύ άι λάινερ στο Lanvin
Η γραμμή του άι λάινερ γίνεται τόσο παχιά ώστε περνάει την κόγχη ανάμεσα στο κινητό και το ακίνητο βλέφαρο και φτάνει κοντά στο φρύδι. Το μήκος του επεκτείνεται μέχρι την εξωτερική άκρη του φρυδιού κάνοντας το πρόσωπο να φαίνεται πιο χαρούμενο.

Τα φρύδια του Burberry
Όχι απλώς πυκνά, αλλά αληθινά παχιά ώστε να τονίζουν τη νεανικότητα και την αθωότητα των κοριτσιών που ανεβαίνουν στην πασαρέλα. Τα φρύδια που προτείνει ο Burberry θα φορεθούν και στην καθημερινή ζωή και θα λειτουργήσουν σαν ένα είδος λίφτινγκ.

H αθωότητα των Dolce e Gabbana
To nude φέτος γίνεται πιο κοριτσίστικο με έξτρα πινελιές σκιάς και ροζ γκλος στα χείλη.

Τα δραματικά μάτια του Giorgio Armani
Αυτή τη φορά το makeup των ματιών αλλάζει. Το khol περιγράφει το κάτω βλέφαρο σε όλο του το μήκος, όμως στο πάνω βλέφαρο χρησιμοποιείται μόνο στο εξωτερικό τμήμα του. Έτσι τα μάτια αποκτούν ανοδική φορά και μυστηριώδες βλέμμα.

Τα ματωμένα χείλη του Yves Saint Laurent
Με γυαλιστερή υφή και χρώμα από ένα βαθυκόκκινο Merlot, τα σκούρα χείλη είναι φέτος η καλύτερη ιδέα για μια πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

Το ρουζ του Dior
Το δυνατό ρουζ είναι το μυστικό για γλυπτική των ζυγωματικών και νεανικό στυλ. Φέτος το χρησιμοποιούμε χωρίς ενοχές
Τα φραουλένια χείλη της Jil Sander Ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο παραμένει nude, τα χείλη των μοντέλων βάφονται στο χρώμα της άγριας φράουλας για να κάνουν το λουκ τρυφερό και ρομαντικό

Το alien look της Chanel
O γαλλικός οίκος που θεωρείται η πεμπτουσία της κομψότητας, τώρα δοκιμάζει τις επιδόσεις του στο φουτουριστικό στυλ. Το πετυχαίνει με δυνατές μεταλλικές λεπτομέρειες στο μακιγιάζ.













Τα χτενίσματα για την επόμενη σεζόν!

Καινούργια μήκη και χρώματα από τις πασαρέλες. Οι εβδομάδες μόδας μας προετοίμασαν για το στιλ του επόμενου φθινοπώρου.

Η νέα φράντζα του Versace
Αίσθηση κομψής σκληρότητας με πολύ κοντή φράντζα και έντονο φιλάρισμα. Μια ανατρεπτική κουπ για τις τολμηρές που αφήνει χώρο στο πρόσωπο αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά και το μακιγιά


Τα αστέρια του E. Rodarte
Ρομαντικά και σοφιστικέ τα αστέρια που στόλιζαν τα μαλλιά των κοριτσιών πρόσθεσαν μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο κατά τα άλλα σεμνό ύφος των μαλλιών.

Ξυλάκια κανέλλα στον Rochas
Για τον οίκο Rochas το πνεύμα κινήθηκε κοντά στη φύση. Απόδειξη τα χαμηλά ponytail που στολίστηκαν με κοκαλάκια από ξυλάκια κανέλας.

Πλεξούδες από τον Emilio Pucci
Παρόλο που μπορεί να θυμίζουν καλοκαιρινή τάση, οι αιθέριες και ρομαντικές πλεξούδες που στολίζουν περιμετρικά το κεφάλι προσθέτουν παιδικότητα. Προτείνονται για πρωινά λουκ

H διχρωμία της Prada
H νέα τάση που θα μας απασχολήσει από το φθινόπωρο είναι η δίχρωμη χαίτη στα μακριά μαλλιά. Στις πασαρέλες της Prada, οι ειδικοί εστίασαν στο κοντράστ που δημιουργεί ο συνδυασμός του ξανθού με το κόκκινο.

Ρομαντισμός στη Nina Ricci
Με μήκος που τυλίγει τους ώμους και ελαφρώς ντεγκραντέ κουπ, τα ανάλαφρα μαλλιά στους διαδρόμους της Nina Ricci απέπνεαν αέρινη κίνηση και τρυφερότητα.

Wet εφέ από το Missoni
Ελαφρώς ατημέλητες άκρες και αίσθηση υγρού στην κορυφή. Στόχος ήταν το λουκ να θυμίζει ότι τα κορίτσια μόλις είχαν περάσει τα δάχτυλά τους μέσα από τα βρεγμένα τους μαλλιά.

Η αγορίστικη χωρίστρα του Marc Jacobs
Η σημαντικότερη τάση για το χειμώνα του 2012-2013 θα είναι χωρίς καμία αμφιβολία η αλογοουρά με τη χωρίστρα χαμηλά στο πλάι. Η αριστοκρατική και κλασική εμφάνιση της συγκεκριμένης τάσης απαιτεί πολύ λεία υφή.

Αίσθηση αθωότητας από τον Gucci
Ανέμελα, νωχελικά και ελαφρώς κυματιστά, τα μακριά μαλλιά αγκαλιάζουν την πλάτη και τους ώμους εκπέμποντας μια αέρινη αίσθηση. Η απλότητα του λουκ ενισχύεται με δύο χαλαρά στριφογυρισμένες τούφες που δένονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Χρωματιστές ρίζες στο Jean Paul Gaultier
Mε ανατρεπτικότητα και πανκ διάθεση που αποκαλύπτεται μέσα από το χρώμα οι hairstylists έπαιξαν βάφοντας την κορυφή του κεφαλιού πορτοκαλί, άσπρο ή μαύρο.

H xαμηλή μπανάνα της Donna Karan
Μια εναλλακτική πρόταση της κλασικής μπανάνας όπως την είδαμε στο σόου της Donna Karan. Ειδικά στυλιζαρισμένη στο πλάι και πίσω από το αυτί για να συνδυαστεί με ένα καπέλο στα μαλλιά

Το σινιόν των Dolce & Gabbana
Λουλούδια, μαργαριτάρια και πολύτιμοι λίθοι στολίζουν περίτεχνα τα σινιόν του φθινοπώρου. H νέα προσέγγιση επαναπροσδιορίζει τον κλασικό κότσο χαμηλά στον αυχένα.

Μπομπέ σινιόν από τον Derek Lam
Το XL σινιόν της δεκαετίας του 60 φέτος κρύβεται στον αυχένα και απαιτεί έντονο κρεπάρισμα που θυμίζει το μαλλί της γριάς.

Διακριτικοί κυματισμοί στο Roberto Cavalli
Στον οίκο Cavalli, τα μαλλιά των μοντέλων είχαν ένα ελαφρώς τσαλακωμένο εφέ που θύμιζε σαν να είχαν μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι. Το αποτέλεσμα, είναι σέξι και εύκολο να επιτευχθεί.

Η χωρίστρα στο πλάι της Diesel Black Gold
Ιδανική για τα μακριά μαλλιά που πιάνονται στον αυχένα, η χωρίστρα στο πλάι απαιτεί ένα χαλαρό πέπλο μαλλιών γύρω από το πρόσωπο. Στόχος να αιωρείται ανέμελα με το περπάτημα.














Shop the trend: blue





 Σκούρο και σοφιστικέ, αντικαθιστά το μαύρο τα βράδια της άνοιξης.