Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κλασικά και αγαπημένα: τσάντα Birkin by Vana Antonopoulou

Η Birkin είναι μια τσάντα που κατασκευάζεται από τον οίκο Hermès και έχει πάρει το όνομά της από την ηθοποιό και τραγουδίστρια Jane Birkin, ενώ αποτελεί σύμβολο πλούτου χάρη στην υψηλή της τιμή και τη δυσκολία να την αποκτήσει κανείς -οι τιμή της ξεκινά στις 9.000 και μπορεί να φτάσει τα 150.000 δολάρια, ενώ οι πολυπόθητες τσάντες διατίθενται στις μπουτίκ Hermès σε απρόβλεπτες ημερομηνίες και περιορισμένες ποσότητες.Μολονότι η Birkin δεν έχει πάνω της κανένα λογότυπο, είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες τσάντες.

Ήταν μια φορά…
Το 1981, το πρόεδρος του οίκου Hermès, Jean-Louis Dumas ταξίδευε από το Παρίσι στο Λονδίνο δίπλα στην Jane Birkin. Η ηθοποιός μόλις είχε βάλει την ψάθινη τσάντα της στο ντουλαπάκι πάνω από τη θέση της, όταν τα περιεχόμενα χύθηκαν στο δάπεδο, δημιουργώντας χάος. Η Birkin εξήγησε στον Dumas όταν της ήταν δύσκολο να βρει μια μεγάλη δερμάτινη τσάντα που να της αρέσει. Λίγο αργότερα, το 1984, ο Dumas δημιούργησε μια μαύρη τσάντα από μαλακό δέρμα, βασισμένη σε ένα σχέδιο του 1892.
Οι Birkin φτιάχνονται στο χέρι από έμπειρους γάλλους τεχνίτες, ενώ οι χαρακτηριστικές ραφές του οίκου, που δημιουργήθηκαν το 1800, αποτελούν άλλη μια λεπτομέρεια που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Κάθε τσάντα είναι ραμμένη, μαλακωμένη, βαμμένη και γυαλισμένη στο χέρι και η διαδικασία κατασκευής της μπορεί να διαρκέσει αρκετές μέρες. Μια μέση τσάντα συνήθως χρειάζεται 48 ώρες για να ολοκληρωθεί. Χάρη στην χειροποίητη κατασκευή τους, οι Birkin διαφέρουν η μία από την άλλη.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: η H&M συνεργάζεται με τη Marni by Vana Antonopoulou

Jimmy Choo, Matthew Williamson, Lanvin, Versace, και τώρα… Marni! Ναι, καλά διαβάσατε. Το WWD μόλις ανακοίνωσε ότι ο σουηδικός κολοσσός ετοίμων ενδυμάτων Hennes & Mauritz ή -αν προτιμάτε- H&M, συνεχίζει τις επιτυχημένες συνεργασίες του με ακόμη μία ιταλική επωνυμία, τον avant garde οίκο Marni -κίνηση ομολογουμένως αρκετά τολμηρή. Σύμφωνα με το άρθρο, η σειρά θα κυκλοφορήσει σε 260 καταστήματα H&M παγκοσμίως γύρω στον προσεχή Μάρτιο.
Μπορούμε μόνο να φανταστούμε τις ουρές που θα δημιουργηθούν έξω από τα H&M

Ένα 60s makeup στυλ που θα λατρέψετε

Το μυστικό της φετινής σεζόν για τα μάτια κρύβεται στις ακριβείς γραμμές.
Αποκτήστε το look που επιτάσσει η μόδα με τις συμβουλές της Pat McGrath, την Max Factor Global Creative Design Director. Η Pat προτείνει τo Max Factor Liquid Effect Liner στην απόχρωση Black Fire -εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε τις αποχρώσεις Silver Spark ή Brown Blaze-, το οποίο προσφέρει τον έλεγχο του μολυβιού και την ακρίβεια της υγρής φόρμουλας, ιδανικό ακόμα και για τα πιο ασταθή χέρια.
  • Για να δημιουργήσετε ξανά τη μοντέρνα έκφραση του υπερβολικού μακιγιάζ των ματιών των 1960s που παρουσιάστηκε στο show της Anna Sui, η Pat λέει: «Τραβήξτε μια γραμμή στην "μπανάνα" του ματιού μέχρι την άκρη του και στη συνέχεια κατά μήκος των πάνω και κάτω βλεφαρίδων».
  • Μετά, διαλέξτε ένα υπέροχο, ρομαντικά απαλό shimmer, όπως το Max Factor Masterpiece Colour Precision Eye Shadow σε απόχρωση Coffee και εφαρμόστε το στις εσωτερικές γωνίες των ματιών».
  • Οι ογκώδεις και πλούσιες βλεφαρίδες με όγκο αναδεικνύουν τις καθαρές γραμμές, γι' αυτό η Pat προτείνει τη Max Factor False Lash Effect Fusion Mascara για έξτρα εντυπωσιακές βλεφαρίδες.
  • Εναλλακτικά, διασκεδάστε δημιουργώντας retro στυλ με το Max Factor Masterpiece Glide & Define Eye Liner και χρησιμοποιήστε το Max Factor's Kohl Pencil σε λευκό χρώμα στο εσωτερικό των ματιών για να ενισχύσετε το βλέμμα.

Αντιγράψτε βήμα-βήμα το smoky Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ του YSL

Ο European Make Up artist του οίκου Yves Saint Laurent, Fred Letailleur βρέθηκε στην Αθήνα και μας έδειξε πως θα δημιουργήσουμε το Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ του οίκου.
Η έμπνευσή της Χριστουγεννιάτικης συλλογής μακιγιάζ του Yves Saint Laurent προέρχεται από το κλασσικό ανδρικό κοστούμι tuxedo, το οποίο ο σχεδιαστής πρότεινε στις γυναίκες τη δεκαετία του 60, σοκάροντας την Παριζιάνικη κοινωνία. Ως φυσικό επακόλουθο αυτού τα βασικά χρώματα στις παλέτες που προτείνει για τις γιορτές είναι οι διαφορετικές αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου για τολμηρά smoky eyes.
Ο Fred Letailleur, που βρέθηκε στην Αθήνα μας έδειξε πως θα δημιουργήσουμε το κλασικό μακιγιάζ της συλλογής και στη συνέχεια πρόσθεσε κάποιες πινελιές πάνω στο ίδιο μακιγιάζ για να μας δώσει μία πιο extreme εκδοχή του. Δείτε τες και διαλέξτε όποια σας ταιριάζει.
Αρχικά έδωσε σχήμα στα φρύδια που όπως είπε «Είναι πολύ βασικά στο μακιγιάζ, ειδικά φέτος». Ξεκίνησε με το μολύβι περιμετρικά του ματιού και οι μικρές γραμμές του στο άνω βλέφαρο έμοιαζαν να γίνονται μία μουτζούρα μέχρι να αρχίσει να τις απλώνει και να τους δίνει σχήμα με το πινέλο κυρίως στη βάση των βλεφαρίδων επάνω και στην εξωτερική γωνία του ματιού.
Γεμίζοντας το καπάκι με χρώμα που ντεγκραντάρει όσο ανεβαίνει, ολοκλήρωσε την ένταση του δουλεύοντας το με τα πινέλα μέσα στην κόγχη του ματιού με το ανοιχτό μαύρο της παλέτας Palette Noir Terriblement - 5 Color Eye Shadow Palette. Επιλέγοντας ένα ακόμη από τα μαύρα της ίδιας παλέτας –αυτή τη φορά με απαλό shimmer- πρόσθεσε λάμψη σε όλο το κινητό βλέφαρο
Για μία πιο avant-garde εκδοχή συνέχισε από αυτό το look προσθέτοντας πιο πολλά και έντονα μαύρα πάντα από την ίδια παλέτα. Αυτή τη φορά τα πινέλα του δεν έμειναν μέσα στα πλαίσια της κόγχης του ματιού, αλλά έφυγαν στα πλαϊνά και μέχρι ψηλά στα φρύδια. Για την εσωτερική γωνία των ματιών επιλέχθηκε μία στρώση από τη λευκή σκιά της παλέτας που δημιούργησε τη διαβάθμιση του χρώματος και έδωσε φως. Η μάσκαρα Volume Effet Faux Cils Shocking σε πολλές στρώσεις, δουλεύτηκε τόσο από πάνω όσο και από κάτω και ολοκλήρωσε το look των ματιών.
Στα μήλα δεν μπήκε έντονο χρώμα, αλλά αρκέστηκε σε λίγα περάσματα πούδρας με το πινέλο ψηλά στο πλάι, όπως και στο κόκκαλο της μύτης και το μέτωπο.Τέλος, στα χείλη εφαρμόστηκε με πινελάκι το κραγιόν Rouge Volupte σε απαλή απόχρωση και από πάνω μπήκε το lip-gloss Golden Gloss White Shimmering Gold που έδεσε τη γυαλάδα του φυσικού με τη λάμψη του λευκού-χρυσού, αφήνοντας ταυτόχρονα τα μάτια να κυριαρχούν στο Χριστουγεννιάτικο look του Yves Saint Laurent.

I love Karo

Ναι καρό και πάλι καρό, αφού είναι ένα από τα υφάσματα που μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά του χειμώνα. Η ποικιλία του τόσο σε χρώματα όσο και σε σχέδια μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο ολοένα και περισσότερο, τόσο που νομίζεις ότι ξαφνικά ο κόσμος θα γίνει ένα μεγάλο καρό σχέδιο! Εκτός όμως από τα πεδία της φαντασίας το καρό σχέδιο αποτελεί έναν πολύ καλό μας φίλο από τότε που ήμασταν παιδιά. Φιλικό, με εξοχική συμπεριφορά σαν ύφασμα και με πολλές εναλλακτικές συνδυασμών λόγω των περισσότερων από ένα χρωμάτων που το διανθίζουν, το καρό δεν μπορεί να απουσιάζει από την ντουλάπα σου! Προκαλεί εντυπώσεις όταν είναι σωστά σχεδιασμένο και ξεχωρίζει από μακριά

Βραδινές Τσάντες 2012!

Το Stylewatch.gr ξέρει να επιλέγει τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και να σου δίνει έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες! Κάνε κλικ να δεις τις 70 πιο hot τσάντες της νέας σεζόν και θα καταλάβεις...

Είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις λιγότερες από δύο τσάντες στην γκαρνταρόμπα σου! Και αυτό δεν έχει να κάνει με το κόστος αλλά με το styling! Μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογα σχέδια στην αγορά σε πολύ καλές τιμές και να επιλέξεις αυτές τις τσάντες που θα απογειώσουν τις στιλιστικές σου ανησυχίες και ανασφάλειες.

Ποιο είναι το κριτήριο; Τα ρούχα που υπάρχουν μέσα στην ντουλάπα σου βεβαίως! Αναλόγως με τα χρώματα τους θα πρέπει να «κατευθύνεις» και τις αγορές σου ότι αφορά τις τσάντες που θα χρησιμοποιείς κάθε σεζόν και τα υπόλοιπα αξεσουάρ γενικότερα!

Οι τσάντες χειμώνας 2012 δεν ακολουθούν απλά τις τάσεις της σεζόν και προσδίδουν κομψότητα και έξτρα στιλ αλλά αναπαράγουν και τις δικές τους τάσεις. Εκτός από τα βασικά χρώματα του χειμώνα, τα έντονα contrast έχουν και αυτή την περίοδο την τιμητική τους, το leopard print παραμένει στην νούμερο ένα θέση ότι αφορά τα prints, και η γεωμετρία δίνει ρεσιτάλ.

Το θέμα είναι να κάνεις την σωστή επιλογή και να «ζωντανέψεις» με αυτό τον τρόπο την γκαρνταρόμπα σου, και εδώ είναι που κάνουμε εμείς την εμφάνιση μας και σε ξαφνιάζουμε! 70 must have τσάντες της νέας σεζόν είναι μόνο στο Stylewatch.gr και το μόνο που απομένει είναι να αποφασίσεις κάνοντας κλικ…
Fashion & Style Editor
Έλενα Τρικαλιώτη 

let's talk about Geek Style

utfit details: Μπεζ ημίπαλτο, cropped παντελόνι, ριγέ πουκάμισο, παπιγιόν, πορτοκαλί κάλτσες, κίτρινα μοκασίνια, πράσινο κασκόλ, γκρι σκούφος και μαύρη τσάντα.

Extra tips: Το geek style είναι της μόδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Προσοχή στους συνδυασμούς!

Points: 7

Slippers-τα νέα φλατ

Απ΄ότι φαίνεται ένα ζευγάρι slippers μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τις κλασικές μπαλαρίνες.Το νέο αγαπημένο φλατ των σταρ θυμίζει ρετρό μοκασίνια κι έχει ποικιλία σε χρώματα και σχέδια. Τα πιο διάσημα είναι τα «Kitty Flats» της σχεδιάστριας Charlotte Olympia που συμπληρώνουν άψογα ένα casual look. Μπορούν όμως να σταθούν άνετα και με το πιο βραδινό ντύσιμό σας ή σε μια πιο απογευματινή, chic εμφάνιση. Το ατού των slippers; Άνεση και κομψότητα ενώ πρόκειται για το trend που κάποιες  έχουν τιμήσει με το παραπάνω…


H Alexa Chung με τα «Kitty Flats» της Charlotte Olympia
                                                          H Natalia Vodianova με άνετα slippers

H Olivia Palermo σε βραδινή εμφάνιση με κομψά slippers

Trends FW11/12

Fur Tales
H γούνα γίνεται και πάλι ένα από τα βασικά συστατικά της χειμωνιάτικης μόδας και όλοι οι φημισμένοι μετρ του χώρου αρέσκονται να παρασύρονται από τη γοητεία της. Σε συνδυασμό με άλλα υλικά, ή και όχι, δημιουργεί υπέροχα σύνολα και αξεσουάρ που βασίζονται στον εντυπωσιασμό και την αίσθηση πολυτέλειας, που άλλοτε γίνεται με διακριτικό τρόπο και άλλοτε με τον πιο προκλητικό. μόδα είναι, άλλωστε, και με τον εφήμερο χαρακτήρα της μπορεί να πειραματίζεται ακόμη και με ακρότητες.  Greenwich
Oι τόνοι του πράσινου, από τους πιο σμαραγδένιους μέχρι τους πιο σκοτεινούς του κυπαρισσιού, γίνονται το απόλυτο must του χειμώνα που έρχεται. Συνδυάζονται με ίσης βαρύτητας τόνους του μπλε, του γκρι ακόμη και του μαύρου, δημιουργώντας μία από τις πιο ισχυρές τάσεις της νέας σεζόν. Ταιριάζουν, άλλωστε, σε κάθε γυναίκα, προσδίδοντάς της μυστήριο και ακαταμάχητη θηλυκότητα που ζητά εξερεύνηση.
Nostalgia
Ρομαντική διάθεση που αναφέρεται σε περασμένες εποχές, με υλικά που συνωμοτούν σ’ έναν διάχυτο αισθησιασμό. Φίνα, διάφανα υφάσματα, δαντέλες, τονισμένη μέση και κυματιστά μαλλιά αναβιώνουν με σύγχρονο τρόπο την εποχή του ρομαντισμού.



Dominatrix
Επιθετική, προκλητική και υπεροπτική, η σύγχρονη γυναίκα αναζητά τα ισχυρά σύμβολα της κυριαρχίας της που θα εκπέμπουν δύναμη, σιγουριά, αυτοπεποίθηση. Όσο πιο έκδηλη γίνεται η επικράτησή της τόσο το καλύτερο.

Winter Whites
To λευκό στη διάρκεια του χειμώνα αποκτά μία ιδιαίτερη γοητεία που ισοδυναμεί με το απόλυτο contrast του χειμωνιάτικου mood. H δημιουργικότητα εκφράζεται με ανάγλυφα υλικά, διαφάνειες, νέας τεχνολογίας επιφάνειες και συνθέσεις που εντυπωσιάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, χαρίζοντας τόνους αισιοδοξίας στο μουντό τοπίο.

Royalties
Οι γαλαζοαίματοι, τόσο επίκαιροι τον τελευταίο καιρό, δε θα μπορούσαν παρά να επηρεάσουν τα δρώμενα της μόδας. Σύγχρονες  πριγκίπισσες γίνονται σύμβολα ενός παραμυθένιου κόσμου που μοιάζει να ανήκει σε άλλη εποχή.

Mixed Textures
Διάφορα υλικά, με υφές και τεχνοτροπίες περίτεχνες, κάνουν ανατρεπτικές συνθέσεις που σοκάρουν, προκαλούν και σίγουρα εντυπωσιάζουν. Η μόδα στην πιο ανατρεπτική της διάσταση δεν μπορεί παρά να δημιουργείε νδιαφέρον.

Boozy colors
Oι τόνοι βαραίνουν και η μόδα δανείζεται χρώματα από τους, αναγεννησιακούς πίνακες, με όλα τα σκούρα χρώματα να εναλλάσσονται αρμονικά. Ένας από τους πιο ισχυρούς συνδυασμούς του νέου trend είναι αυτός του σκουρόχρωμου δαμασκηνί με το βαθύ μπλε με ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι με τα υλικά βοηθά και επιβραβεύει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.  Colorize me
Αυτήν τη φορά, η παλέτα των δημιουργών της μόδας γέμισε με όλα ανεξαιρέτως τα χρώματα και οι ίδιοι δείχνουν να αφήνονται σε μία έκρηξη δημιουργικότητας χωρίς περιορισμούς. Απίθανοι συνδυασμοί, χρώματα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα στέκονταν το ένα δίπλα στο άλλο, χρώμα, χρώμα, χρώμα παντού. Ο χειμώνας που καταφθάνει θα είναι ο πιο πολύχρωμος που θυμάστε!
Zooland
Καλωσήρθατε στον κόσμο των εξωτικών υπάρξεων του ζωικού βασιλείου. ∆ιάφορα ζώα και πτηνά δανείζουν τις μορφές τους, το τρίχωμα ή τα φτερά τους για ανεπανάληπτες δημιουργίες της μόδας που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας για πάντα.
Androgyne
Η αρσενική εκδοχή του θηλυκού είναι αναμφίβολα μία ακόμη κυρίαρχη τάση της χειμωνιάτικης μόδας. Αυστηροί τόνοι, λιτές γραμμές, ισχυρές δόσεις λευκού μαύρου και εξεζητημένες πινελιές πολυτέλειας αναδεικνύουν τη ρομαντική όψη του νομίσματος.
ΚΕΙμΕΝA ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΛΕΙ∆ΑΡΙΑ
ASSISTANT ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΚΑΝΑΚΗ
by Glow Magazine

Αλλάζουν ραγδαία οι θάλασσες της Ευρώπης

Και επειδη εχουμε και οικολογικη συνηδειση δεν μπορουσα παρα να ανεβασω αυτο αρθρο που ειδα Διαβαστε λοιπον οτι:

Δύο ερευνητικές ομάδες ανακοίνωσαν ότι οι πάγοι στις θάλασσες του Αρκτικού Κύκλου έλιωσαν το φετινό καλοκαίρι σε επίπεδα ρεκόρ. Η ανακάλυψη επιβεβαιώνει τις προβλέψεις ότι μέσα σε διάστημα δέκα ετών τα καλοκαίρια δεν θα υπάρχει ίχνος πάγου στις αρκτικές θάλασσες.
Το φαινόμενο έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται συνεχώς η στάθμη των υδάτων στις ευρωπαϊκές θάλασσες γεγονός που αναμένεται να επιφέρει αλυσιδωτές αρνητικές επιπτώσεις στην γηραιά ήπειρο.

Οι πάγοι πάνε...διακοπές

Οι επιστήμονες μελετούν τις τελευταίες δεκαετίες το λιώσιμο των πάγων στον Αρκτικό Κύκλο. Η χρήση των δορυφόρων βοήθησε όπως είναι ευνόητο καθοριστικά στην παρατήρηση. Οι δορυφόροι κάνουν μετρήσεις της παρουσίας των θαλάσσιων πάγων της Αρκτικής από το 1979 και, όπως προκύπτει, τα τελευταία πέντε καλοκαίρια έχουν συντελεστεί οι πέντε μεγαλύτερες σε έκταση απώλειες πάγων από τότε που ξεκίνησαν οι δορυφορικές παρατηρήσεις.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βρέμης υποστηρίζουν ότι η φετινή απώλεια θαλάσσιων πάγων ξεπερνά τις αντίστοιχες όλων των προηγουμένων ετών ενώ το Κέντρο Δεδομένων Χιονιού και Πάγων των ΗΠΑ (NSIDC) αναφέρει ότι το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται στην δεύτερη θέση με τις μεγαλύτερες απώλειες θαλάσσιων πάγων από τότε που υπάρχουν καταγραφές.

Ανεξάρτητα αν το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα οι ειδικοί ομολογούν ότι η τάση είναι πλέον δεδομένη και πιθανώς μη αναστρέψιμη. Εκτιμούν ότι θα υπάρχει ολοένα και μεγαλύτερη απώλεια θαλάσσιων πάγων το καλοκαίρι και μέσα στην επόμενη δεκαετία θα υπάρξει καλοκαίρι που δεν θα υπάρχει ίχνος πάγου στα αρκτικά νερά.

Οι επιπτώσεις

Οι επιπτώσεις από το λιώσιμο των πάγων του Αρκτικού Κύκλου σε συνδυασμό με άλλα κλιματικά χαρακτηριστικά (π.χ την αύξηση της έντασης των ανέμων) είναι πολλές. Οι θάλασσες που βιώνουν ταχύτερα αλλά και πιο δυναμικά αυτές τις επιπτώσεις βρίσκονται στα ευρωπαϊκά ύδατα και είναι η Βόρεια Θάλασσα, η Βαλτική Θάλασσα καθώς και οι παραθαλάσσιες περιοχές στον Ατλαντικό ωκεανό.

Μελέτη του προγράμματος CLAMER που μελετά τις κλιματικές μεταβολές και επιπτώσεις στα θαλάσσια οικοσυστήματα της Ευρώπης αναφέρει ότι το λιώσιμο των θαλάσσιων πάγων της Αρκτικής τα τελευταία 25 χρόνια σε συνδυασμό με την αύξηση της έντασης των ανέμων έχει οδηγήσει σε αύξηση της στάθμης των θαλασσών που με την σειρά της είχε ως αποτέλεσμα να διαβρωθούν κατά 15% οι ευρωπαϊκές ακτές.

«Οι προσομοιώσεις που κάνουμε δείχνουν πως μέχρι το τέλος του 21ου αιώνα οι θερμοκρασίες στη Βαλτική Θάλασσα είναι πιθανό να αυξηθούν κατά 2-4 βαθμούς Κελσίου, εκείνες της Βόρειας Θάλασσας κατά 1.7 βαθμούς και ο Βισκαϊκός Κόλπος (η θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Γαλλία και Ισπανία) κατά 1.5-5 βαθμούς. Η εκτίμηση για την αύξηση της στάθμης των υδάτων είναι ότι θα φτάσει κατά μέσο όρο τα 60 εκατοστά ενώ σε ορισμένες περιοχές όπως σε ορισμένες βρετανικές ακτές η στάθμη θα ανέβει κατά 1.9 μέτρα», αναφέρεται στην μελέτη.

peramatozoa.info

Ωραιο χρωμα!!!

το λατρευω!!!

new clothes!!!! & accessories

Τα H&M ειναι ενακαταστημα με φθηνα και ωραια ρουχα,συνηθιζα να λεω.Φετος ομως μου φαινονται πιο ακριβα απο αλλες χρονιες!!!Η αληθεια ειναι οτι αυξησαν τις τιμες στα προιοντα τους.Αλλη μια αληθεια ειναι οτι τα δικα μου χρηματα λιγοστεψαν κατα πολυ φετος!!!!


Pendant-H&M ,το λατρεψα απο την πρωτη στιγμη!!!


Σανδαλια 2012

Κατα καιρους πολλοι γνωστοι οικοι μοδας εχουν εμπνευστει απο την αρχαια Ελλαδα και πιο συγκεκριμενα απο την μυθολογια.ΔΕΙΤΕ μερικα σανδαλια απο γνωστο οικο μοδας τα οποια θα κυκλοφορισουν το καλοκαιρι του 2012!!!!

Κυκλοφόρησε το πρώτο παιδικό βιβλίο για την κάνναβη

http://www.tanea.gr/politismos/article/?aid=4676368

Οι μάλλινες κάλτσες.

Το νέο φετίχ του casual look.

Παραπέμπουν στα παιδικά σας χρόνια και σίγουρα σας θυμίζουν τη μητέρα σας που σας πίεζε με τη φράση «βάλε και καμιά ψηλή καλτσούλα». Αντιδρούσατε πεισματικά, ειδικά σε όσες έφταναν μέχρι το γόνατο ενώ τα σοσονάκια σας θύμιζαν την ημέρα της παρέλασης.
Κυρίες μου, η μαμά φέτος θα δικαιωθεί και θα ζεσταθεί και το κοκαλάκι σας γιατί οι μάλλινες κάλτσες που στέκονται ως το γόνατο, αποτελούν ένα πολύ δυνατό στυλιστικό όπλο. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις «λειτουργούν» καλύτερα και από ένα καλσόν.
Πώς να τις φορέσετε:
Ο πιο cool τρόπος είναι με τις κλασικές γαλότσες. Σηκώστε τις ώστε να βγαίνουν προς τα έξω, σε συνδυασμό με ένα φόρεμα και Navajo πλεκτά. Ο πιο cozy και σοφιστικέ τρόπος για το απόλυτο country look!
Πάρτε από το συρτάρι του, τις χοντρές γκρι κάλτσες και φορέστε τις πιο αντρικά μαζί με τα ορειβατικά σας μποτάκια.
Τα φετινά hot wedge δετά μποτάκια φόριουνται έτσι: οι μάλλινες κάλτσες σουρώνουν και χαρίζουν έναν ιδιαίτερο και φρέσκο χαρακτήρα σε συνδυασμό με ένα κλασικό trench coat.

Αξιοποίηστε την τεκίλα και το shaker

Συνταγές για κοκτέιλ με βάση το εθνικό ποτό του Μεξικού

Η τεκίλα πίνεται σκέτη με μια φέτα λεμόνι, είναι κατάλληλη για να γεμίζει σφηνάκια και αποτελεί και βασικό συστατικό για πολλά κοκτέιλ, όπως η κλασική «μαργαρίτα».

Το εθνικό ποτό του Μεξικού παράγεται σήμερα σε πολλές εκδοχές. Πρώτη εκδοχή το Oro, που είναι καθαρό απόσταγμα χωρίς ωρίμανση, με πρόσθετα καραμέλας, φρουκτόζης, γλυκερίνης και αρωματικών ξύλου. Το Blanco είναι η λευκή τεκίλα, δηλαδή το λευκό απόσταγμα χωρίς ωρίμανση και χωρίς πρόσθετα.

Όσο για την τεκίλα Blanco, πίνεται παγωμένη με τριμμένο πάγο και λίγο λάιμ. Η τεκίλα Reposado είναι το απόσταγμα που ωριμάζει από 12 έως 36 μήνες σε δρύινα βαρέλια, ενώ το Anejo ωριμάζει επίσης από 12 έως 36 μήνες σε δρύινα βαρέλια.

Πιάσε το shaker

Η αγαπημένη Margarita και η κλασική Tequila Sunrise έχουν ως βασικό συστατικό την tequila. Όσο για το Long Island Iced Tea, χωρίς τεκίλα δεν γίνεται!

Margarita

-60 ml τεκίλα
-Δύο κουταλιές της σούπας τριπλ σεκ
-Δύο κουταλιές της σούπας φρέσκος χυμός λάιμ
-Ένα κουταλάκι του γλυκού απλό σιρόπι
-Ένα φλιτζάνι παγάκια

Βάλε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και χτύπα τα καλά. Βρέξε το ποτήρι στο χείλος και στη συνέχεια βάλε χοντρό αλάτι για να κολλήσει. Στόλισε το ποτήρι με λάιμ και το κοκτέιλ σου είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Tequila Sunrise

-Δύο μεζούρες παγωμένη τεκίλα
-Τέσσερις μεζούρες χυμός πορτοκάλι
-Μία μεζούρα γρεναδίνη

Ρίξε τον χυμό πορτοκάλι σε ψηλό ποτήρι και πρόσθεσε στη συνέχεια την τεκίλα αργά, ώστε να δημιουργηθεί μια στρωμάτωση των υλικών. Πρόσθεσε τη γρεναδίνη στην επιφάνεια και σέρβιρέ το με μια φέτα πορτοκάλι.

Long Island Iced Tea

-Μισή μεζούρα λευκό ρούμι
-Μισή μεζούρα τζιν
-Μισή μεζούρα βότκα
-Μισή μεζούρα λευκή τεκίλα
-Μισή μεζούρα κουαντρώ
-Λίγη πορτοκαλάδα ή λεμονάδα
-Λίγη κόκα κόλα

Χτύπα όλα τα αλκοολούχα στο shaker και βάλ' τα σε ένα μεγάλο ψηλό ποτήρι. Πρόσθεσε μισή μεζούρα πορτοκαλάδα ή λεμονάδα και λίγη κόκα κόλα. Και το Long Island Iced Tea σου είναι έτοιμο...

Φούστα με λάστιχο για αρχάριους

Τι σου βρήκαμε, τι σου βρήκαμε! Ψαχουλεύοντας online για περισσότερα άρθρα σχετικά με τη ραπτική, πέσαμε επάνω σε ένα tutorial για να ράψεις φούστα σε λιγότερο από μια ώρα από την ομάδα του Etsy blog. Εάν κάνεις τώρα τα πρώτα σου βήματα στη ραπτική, αυτό είναι ένα project που μπορείς εύκολα να ακολουθήσεις και να ανανενώσεις τη γκαρντρόμπα σου μέσα σε μερικές ώρες. Έτοιμοι;
Επειδή η φούστα είναι σε ίσια γραμμή δεν θα χρειαστείς ούτε περίπλοκα πατρόν, ούτε πολλά υλικά. Μόνο τα βασικά, που χωρίς αυτά ούτως ή άλλως δεν μπορείς να δημιουργήσεις.
Ξεκινάμε:
- Ύφασμα περίπου 1 μέτρο (μέτριου βάρους - δηλ. όχι πολύ χοντρό ή πολύ λεπτό. Προτείνουμε να προτιμήσεις κάτι που να ράβεται, να πλένεται και να φοριέται εύκολα)
- Λάστιχο πλάτους 4.5 εκ σε μήκος όσο περίπου η μέση σου
- Μια μεγάλη παραμάνα
- Ψαλίδι
- Κλωστή
- Καρφίτσες
- Ραπτομηχανή
- Σίδερο
- Μεζούρα
Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να μετρηθείς για να κόψεις στη συνέχεια σωστά το ύφασμά σου. Μετράς με τη μεζούρα το πιο φαρδύ σημείο των γοφών σου και κόβεις δύο κομμάτια από το ύφασμά σου με πλάτος αυτή τη διάσταση και μήκος 57 εκ. Γι ατο λάστιχο μετράς τη μέση σου και κόβεις περίπου 2.5εκ. λιγότερο μήκος.
Είσαι έτοιμος να αρχίσεις να συναρμολογείς τη φούστα.
Πρώτα βάζεις τα δύο κομμάτια ύφασμά καλή με καλή πλευρά και ράβεις δεξιά και αριστερά τις ραφές σου αφήνοντας περίπου 1 εκ. περιθώριο. Μην ξεχάσεις να σιδερώσεις τις πλαινές ραφές για να μην πετάνε.
Στη συνέχεια φτιάχνεις τη "θήκη" στο επάνω μέρος της φούστας από όπου θα περάσεις το λάστιχο. Πρώτα γυρίζεις το ύφασμά σου περίπου 13 χιλ. και σιδερώνεις και μετά το ξαναγυρίζεις όλο μαζί σαν στρίφωμα περίπου 5 εκ. και ξανασιδερώνεις. Ράβεις στην κάτω πλευρά της θήκης σου. Περνάς με παραμάνα το λάστιχο και ράβεις τις 2 άκρες του μεταξύ τους καλά (3-4 φορές).
Τελειώνεις τη φούστα σου στριφώνοντας το κάτω μέρος της με τον ίδιο τρόπο που έκανες το επάνω στρίφωμα για το λάστιχο.
Η φούστα σου είναι έτοιμη! Για τυχόν απορίες μπορείς να παρακολουθήσεις και το video με τις οδηγίες!
http://www.ftiaxto.gr/%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1/%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%87%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82

Πικρή γεύση από Ελλάδα, στις καλύτερες φωτογραφίες του 2011

Δύο φωτογραφίες από Ελλάδα, που μας θυμίζουν έντονα τα θλιβερά γεγονότα της χρονιάς που μας πέρασε, συμπεριλαμβάνονται στις 100 φωτογραφίες που ξεχώρισε το πρακτορείο Reuters για το 2011. 
Από τις εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο και την πυρηνική καταστροφή στην Ιαπωνία, μέχρι την εξέγερση στη Βρετανία και τους ''Διαμαρτυρόμενους'' σε όλον τον κόσμο, οι φωτογράφοι του πρακτορείου ειδήσεων Reuters απαθανάτισαν τα γεγονότα που σημάδεψαν τη φετινή χρονιά...
Δυο μάλιστα προέρχονται από την Ελλάδα, η πρώτη του φωτογράφου Γιάννη Κολεσίδη, με τους πανικόβλητους τουρίστες να τρέχουν προς το ξενοδοχείο τους εν μέσω των επεισοδίων και των δακρυγόνων στο Σύνταγμα τον Ιούνιο













































και η δεύτερη του Νώντα Στυλιανίδη, με τον 55χρονο άνδρα που επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί στη Θεσσαλονίκη...

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Robert Pattinson

O πιο διάσημος και αγαπημένος βρικόλακας.
Ο Robert Pattinson γεννήθηκε το 1986. Ασχολήθηκε νωρίς με το ερασιτεχνικό θέατρο στο Barnes Theatre Company και γρήγορα πήρε ένα ρόλο στο θεατρικό έργο «Guys and Dolls». Κάποια στιγμή τραβάει την προσοχή ενός παραγωγού και πηγαίνει στην οντισιόν για τα γυρίσματα της ταινίας «Harry Potter and the Goblet of Fire». Ξεκίνησε εκεί την καριέρα του παίζοντας τον ρόλο του Cedric Diggory ενώ δεν άργησε να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Edward Cullen στον κόσμο του Twilight. Αυτή τη στιγμή είναι ένα από ταπιο hot ονόματα στην παγκόσμια showbiz.

Άλλες του ταινίες είναι οι «Little Ashes», «How To Be», «Water for Elephants» και «The Summer House». Ο Robert ήταν επίσης παράγωγος και πρωταγωνιστής στην ταινία «Remember Me», η οποία κυκλοφόρησε στις 12 Μαρτίου 2010. Παράλληλα με τον κινηματογράφο, ο Pattinson ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ (κυρίως σε νεαρή ηλικία) και εμφανίστηκε στη διαφημιστική καμπάνια για τη συλλογή του Hackett το Φθινόπωρο του 2007. Τέλος, ο πολυπράγμων βρικόλακας έχει δηλώσει επανειλημμένως πως αγαπάει ιδιαίτερα τη μουσική και γράφει δικά του τραγούδια που έχουν ακουστεί σε soundtrack ταινιών.

Πλέον κατατάσσεται ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στο Hollywood και σύμφωνα με δημοσκοπήσεις είναι ένας από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή σε όλο τον κόσμο.

«Γιορτινό αμπαλάζ για γλυκά» απο την Αννα-Μαρια-Μπαρου!!!

http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Barouh/-%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B6-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B1--16-11-11.aspx

«Γιορτινό αμπαλάζ για γλυκά»

Μελομακάρονα απο την εκπομπη ΕΛΕΝΗ!!!!

http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Kouzina/%CE%9C%CE%95%CE%9B%CE%9F.aspx

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

Υλικά:                                                               ποσότητα
          
•    λάδι     (2 ποτήρια νερού)                                  0,550
•    νερό (μισό ποτήρι)                                            0,107
•    αλεύρι (4 ποτήρια)                                            1,035
•    σιμιγδάλι (4 κ.σ.)                                               0,035
•    ζάχαρη (1 ποτήρι)                                              0,160
•    μπεικιν (2 κ.σ κοφτές)                                        0,017
•    ξύσμα (2 πορτοκάλια)                                        0,035
•    χυμό (2 μεγάλα πορτοκάλια)                               0,196
•    κανέλα (4 κ.γ)                                                  0,008
•    γαρύφαλλο (1 κ.γ)                                            0,004
•    μοσχοκάρυδο  (3 κ.γ)                                        0,009
•    καρύδι (1 ποτήρι)                                              0,215
•    κονιάκ (1 σφηνάκι)                                            0,042                             

                            
Σιρόπι:

•    νερό (2 ποτήρια)                                              0,600
•    ζάχαρη (2 ποτήρια)                                           0,600
•    γλυκόζη (1 ποτήρι)                                           0,700


Μέλωμα:

•    Καρύδι                                             κατά προσέγγιση
•    Μέλι                                                 κατά προσέγγιση


Εκτέλεση:

Ρίχνουμε στο μπολ το λάδι, την ζάχαρη, το χυμό, το ξύσμα, το κονιάκ, νερό, και τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ομογενοποίηση και στην συνέχεια αφού έχουμε ανακατέψει σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι, το μπέικιν , το σιμιγδάλι και το καρύδι, κάνουμε μια λακούβα στο μίγμα με το αλεύρι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα με τα υγρά ανακατεύοντας πάντα από έξω προς τα μέσα με λίγες κινήσεις για να μην σκληρύνει το μίγμα.
Πλάθουμε μικρά στρογγυλά μπαλάκια και ψήνουμε στους 185 για περίπου 20-25 λεπτά. Σιροπιάζουμε αμέσως όπως είναι καυτά σε κρύο σιρόπι. Στραγγίζουμε σε σίτα και τα στρώνουμε για να τα περιχύσουμε με μέλι.
Όταν είναι ακόμα φρέσκο το μέλι πάνω τους πασπαλίζουμε με μπόλικο καρύδι! 

Alpha TV - Σοφία Δριστέλα «Βραχιολάκια» 29/11/11

Alpha TV - Σοφία Δριστέλα «Βραχιολάκια» 29/11/11

O Γαλλικός κότσος

«The French bun». Πανεύκολος και σε σώζει από… έκτακτες καταστάσεις!

Θα χρειαστείτε:
Πιάστρα ή λαστιχάκι
Φουρκέτες
Σπρέι για κράτημα
Ακολουθήστε τις οδηγίες της φωτογραφίας: α. πιάστε τα μαλλιά σας μια ψηλή αλογουρά β. σηκώστε τα μαλλιά σας προς τα πάνω γ.στριφογυρίστε δ. φτιάξτε ένα σινιόν κόστο σε ψηλό σημείο δ. στερεώστε τον με το λαστιχάκι. Σιγουρέψτε με φουρκέτες και σπρέι για κράτημα. Έτοιμη!
Beauty tip: Βολέυέι όσες από εσάς έχετε σγουρά μαλλι

ο trend του πουλόβερ και πως να το φορέσετε !!!!

Statement sweaters: το αγαπημένο trend του χειμώνα.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και η ανάγκη για ζεστά ρούχα και θαλπωρή είναι το ζητούμενο στο casual look μας. Το φετινό trend του πλεκτού πουλόβερ είναι ένα δώρο των φετινών τάσεων για τις κρύες μέρες και νύχτες.
Πως να το φορέσετε:
Η μόδα φέτος προτείνει oversize άνετα πλεκτά που ναι, μην εκπλαγείτε, μπορούν να φορεθούν ακόμη και με stretch φούστες σε ένα look «βγαίνω έξω για ένα ποτό» ή και με μια μακριά φούστα (όπως στη φωτογραφία). Τα μεγάλα πουλόβερ μπορεί να μην διαγράφουν τη σιλουέτα αλλά κάνουν statement και είναι μια πολύ σοφιστικέ επιλογή για το πρωινό look σας
Κλασικά με το τζιν σας. Εδώ η Caludia Schiffer το φοράει πολύ σωστά, σε συνδυασμό με το skinny τζιν της και ψηλές μπότες. Η πλέξη «Αράχωβα» με ζιβάγκο είναι η πιο κλασική εκδοχή που οι περισσότερες μπορεί να έχουμε από παλιά στη ντουλάπα μας. Ας το εκμεταλευτούμε!. Προσοχή μόνο να είναι σε καλή κατάσταση. Το φθαρμένο μάλλινο δεν είναι καθόλου κολακευτικό.
Φορέστε το μάλλινο ζιβάγκο με την κοντή, μαύρη φούστα σας. Μπορεί να έχει χρώμα πιο έντονο ή πιο ουδέτερο η επιλογή έχει να κάνει καθαρά με το προσωπικό σας στυλ. Για να του δώσετε περισσότερο στυλ μπορείτε να το τονίστε με μια ζώνη, ή να βάλτε μια πιο μοντέρνα πινελιά όπως ένα ζευγάρι ankle boots.
Το vintage πουλόβερ της εφηβεία σας με τα Ινδιάνικα ή hippy σχέδια επιστρέφει στη μόδα! Βγάλτε το στην επιφάνεια και βολτάρετε φορώντας το μαζί με το τζιν σας κι ένα ζευγάρι άνετα φλατ μποτάκια όπως η Lilly Donaldson. Όσο πιο ροκ και vintage τόσο πιο καλά.

Το ζιβάγκο επιστρέφει -Οι Dr.Ζιβάγκο της μόδας έχουν τη συνταγή της επιτυχίας!

Το ζιβάγκο κάνει φέτος δυναμικό comeback και γίνεται πρωταγωνιστής ακόμα και στο βραδινό look. Ναι, σωστά πήγε το μυαλό σας στην Ali MacGraw και στην Έλενα Ναθαναήλ στα 60′s. Το turtle neck ήταν σήμα κατατεθέν της χρυσής εκείνης εποχής…
Στη σύγχρονη εκδοχή του, η αυστηρή φόρμα του ζιβάγκου «μαλακώνει» με τη χρήση πιο θηλυκών υλικών όπως τα glam φτερά, η διαχρονική δαντέλα και τα animal prints με έντονους χρωματισμούς.
H Ευγενία Νιάρχου δίνει έμφαση στο λαιμό με ένα statement κολιέ ενώ το πράσινο λεοπάρ σχέδιο του φορέματος δίνει ένα funky αέρα.
 
 Η φούστα από φτερά, που φέτος έχει την τιμητική της, σε συνδυασμό με το διαχρονικό, μαύρο ζιβάγκο προσδίδει μια άισθση υψηλής ραπτικής στην εμφάνιση.
Το ζιβάγκο σε ένα διαφανές cocktail φόρεμα από μαύρη δαντέλα έρχεται να ρίξει τους τόνους μυστηρίου και να δημιουργήσει μια πιο αυστηρή σιλουέτα.

Πως να φτιάξετε την πλεξούδα ψαροκόκαλο

Οι παρακάτω φωτογραφίες και οι οδηγίες θα σας βοηθήσουν!

1. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη. 2. Πάρτε μια μικρή τούφα μαλλιών (από τα κάτω μαλλιά) και φέρτε την πάνω από το ένα τμήμα των μαλλιών . Σιγουρευτείτε ότι οι τούφες που παίρνετε κάθε φορά δεν είναι τόσο μεγάλες. 3. Επαναλάβετε με την άλλη πλευρά. 4. Επαναλάβετε τα βήματα 2 & 3 μέχρι η πλεξούδα να ολοκληρωθεί.5. ‘Ετοιμη! Πιάστε την με ένα λαστιχάκι.
Η πλεξούδα είναι φέτος trend και μια τέλεια επιλογή όταν τα μαλλιά είναι σε κακή μέρα.

5 τρόποι να χαμογελάσετε τα επόμενα 30 λεπτά

Υπάρχουν κάποιοι απλοί τρόποι οι οποίοι μπορούν πραγματικά να μας φτιάξουν τη διάθεση. Μην περιμένετε το αύριο, κάντε το τώρα

1) Κάντε  μια μικρή βόλτα: Έρευνες έχουν δείξει, ότι  ο οργανισμός μας «χαίρεται» ιδιαίτερα, όταν τον εφοδιάζουμε με δόσεις ηλιοφάνειας, συνθέτοντας τη βιταμίνη της χαράς, που είναι η βιταμίνη D.  Οι βόλτες στον πρωινό ήλιο είναι οι καλύτερες!
2) Γίνετε πιο ενεργητικές: Αυτό σημαίνει ότι εάν μιλάτε στο τηλέφωνο, μην κάθεστε σε μια καρέκλα. Σηκωθείτε και περπατήστε. Επίσης, προτιμήστε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ. Μην μιλάτε ξεψυχισμένα. Ανεβάστε ελαφρά τον τόνο της φωνής σας.
3) Επικοινωνήστε: Στείλτε ένα e-mail σε μια φίλη/φίλο που έχετε να επικοινωνήσετε καιρό, μιλήστε στο τηλέφωνο ή συναντηθείτε για έναν καφέ. Μην ξεχνάτε και μην παραμελείτε τις επαφές με όσους θεωρείτε πραγματικούς φίλους. Οι φίλοι μας έχουν ένα από τα σημαντικότερα κλειδιά της ευτυχίας μας.
4) Φερθείτε σαν να είστε ευτυχισμένη: Ακόμα και αν δεν συμβαίνει, προσποιηθείτε! Έρευνες έχουν δείξει ότι ακόμα και ένα ψεύτικο χαμόγελο, μπορεί να δώσει μια μικρή ένεση αισιοδοξίας στον οργανισμό μας. Επιπλέον, όταν χαμογελάμε, εκπέμπουμε το μήνυμα ότι ήμαστε πιο φιλικοί πράγμα που σημαίνει ότι γινόμαστε και περισσότερο προσιτοί στις επαφές μας.
5) Μάθετε κάτι καινούργιο: Σκεφτείτε ένα θέμα για το οποίο θα θέλατε να γνωρίζατε περισσότερα. Ξοδέψτε 15 λεπτά στο Internet και διαβάστε σχετικά με την «απορία» σας ή αγοράστε ένα βιβλίο σχετικά με το θέμα. Μόνο προσέξτε! Επιλέξετε κάτι που πραγματικά σας ενδιαφέρει και θα σας προσφέρει ικανοποίηση και όχι κάτι που νομίζετε ότι «χρειάζεται» να μάθετε.
Εάν ανήκετε και εσείς σε εκείνη την ομάδα που θεωρεί ότι η κατάκτηση της ευτυχίας αποτελεί έναν  εγωιστικό στόχο, καλύτερα ν’ αναθεωρήσετε. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι περισσότερο κοινωνικοί, υγιείς, αρεστοί και παραγωγικοί ενώ παράλληλα εμφανίζονται περισσότερο πρόθυμοι στο να προσφέρουν βοήθεια στους ανθρώπους γύρω τους. «Εργαστείτε» σοβαρά, προκειμένου να βάλετε τη χαρά στη ζωή σας και να είστε σίγουρες ότι με αυτό τον τρόπο, θα προσφέρετε χαρά και στους γύρω σας, οικογένεια, σύντροφο, παιδιά, φίλους, συνεργάτες, κλπ.